Jump to content

Moto Zajednica

Nove klase 750ccm i SuperMoto kod nas !!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Aj'mo ljudi, zajebancija, druzenje, takmicenje, nikakav blam...pa ja cu ici na starom kljusetu  ??? ...da nas ima vise i da se izdruzimo...Kricka s**o, javi se  ;D....Vlado? Hajde pitacu decka iz Panceva sto vozi DRZ-a...

Bobane, neko je sa vama jednom vozio ktm525 konverzija u supermoto...zovni coveka... :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Ilija iz Loznice, vozim KTM 640 06, ali ne znam koliko ce to biti moguce za ovu god juce sam imao pad i povredio sam se malo. :(:(:(:(: Kada bi pocele te trke ?

Jos se nezna...ove godine je bila prva trka u junu....nadam se da se nisi jako povredio :(... oporavices se dotle  :D

• Svrati ponekad, 130 postova

Bilo bi extra kada bi neko mogao da izracuna koliko bi to sve kostalo za jednu sezonu bez odrzavanja motora, goriva, guma, puta i ostalog, znaci samo licence i ucestvovanje koliko se placai sve to sto treba da se plati organizatorima i savezu.

Bilo bi extra kada bi neko mogao da izracuna koliko bi to sve kostalo za jednu sezonu bez odrzavanja motora, goriva, guma, puta i ostalog, znaci samo licence i ucestvovanje koliko se placai sve to sto treba da se plati organizatorima i savezu.

Ja sam platio licencu+osiguranje za 2008 oko 9000,- din. a za svako ucesce na trci 4000,-din

Za SM se nadam manjih cena ucesca....to se jos nezna koliko ce biti

• Svrati ponekad, 148 postova

licenca i lekarski bi trebali da budu oko 30eura i prijava po trci 2000din. to je po meni realno. i tako je i u hrvatskoj.

Sale jel bi pomogli svojerucni potpisi vozaca na jednom papiru,naravno one koje ja mogu da skupim,m islim da ce to odigrati neku ulogu u pokretanju sampionata??

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900

Sto mislis da si van klase?

Zato što je novi Duke gotovo potpuno putno orjentisan, što znači da na pravcu nemate nikakve šanse, kao pre neku nedelju

što smo videli u Batajnici, a u krivinama nemam nikakvu šansu pa ćete me na kraju tući bar sa 2 kruga na karting (supermoto) stazi ...

• BJB Maxi Scooter Club, 107 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

pozzz svima!!!

Svaka cast sto ste pokrenuli ovu temu,i daj boze da uspete da napravite obe klase  ;) ;) ;) ;) ;)

Steta samo sto nema nikog zainteresovanog za organizaciju trke skutera,jer su u Srbiji poslednjih nekoliko godina skuteri postali veoma popularni,a i oni bi isto mogli da se voze na karting stazama....

Racunajte i mene za SM,mada sam TEEESKI POCETNIK al mora se jednom poceti  8)  8) !!!

Naravno da racunamo na tebe....ako ne izgubis opet varnicu na Husqvarni  ;D ;D

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svima !

Odusevljen sam inicijativom za otvaranje SM takmicenja, pa bih zeleo na neki nacin da Vas sve podrzim u tome u obliku nekakve pomoci da li administrativnog tipa ili prakticnog posto imam takmicarskog iskustva ( pogledaj "predstavljanje novih clanova" ) a veoma me zanima i samo ucesce na trkama.

Mislim da je ideja o "Open" klasi genijalna, ne zato sto imam 45 godina i ipak ne mogu da vozim 3 Km na zadnjem tocku  ;) nego zato sto je to sjajan nacin da nas bude sto vise na startnoj liniji.

Mana cele ove moje price je ta sto ja zivim i radim u inostranstvu i dolazim u okolinu Beograda dva puta godisnje na po mesec dana... :-\

Uz malo srece cu se mozda cak i vratiti u Srbiju zauvek iduceg leta ! ;)

Inace imam blago friziranu Yamahu TTR 600, koja samo ceka nove SM tockove, koji su doduse vec kod mene, pa bi za iducu sezonu motor vec mogao biti spreman za po koju trku.

Znaci racunajte i na TTR Doctor-a za po neku trku, pliiiiiz !

Puno pozdrava svima, pa se vidimo i cujemo

TTR Doctor

• U prolazu, 7 postova

Racunajte i mene za SM,mada sam TEEESKI POCETNIK al mora se jednom poceti  8)  8) !!!

Naravno da racunamo na tebe....ako ne izgubis opet varnicu na Husqvarni  ;D ;D

I ako je izgubim tu si ti da popravis... ;)

• U prolazu, 11 postova

Veliki pozz svim ljubiteljima SM-a....Mi smo u Banja Luci mislili dogodine praviti supermoto trku na karting stazi pa ako nam je neko voljan objasniti malo o toj temi neka se javi na nasu stranicu mcmarshal.com !!!!!Otvorio sam ja tamo temu.....U svakom slucaju hvala!

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Veoma mi je drago da vidim da postoji interesovanje za ucestvovanje i / ili organizovanje Supermoto trka u okviru nekog sampionata Srbije, ako sam dobro razumeo.

Savez.............bi trebao da ima sve ........pocev od PRAVILNIKA koji je usvojen i odstampan, i dostupan svima kako organizatorima tako i takmicarima. Sve tehnicke karakteristike po klasama ili za pocetak jedna OPEN klasa (koja bi MORALA biti revijalnog tipa - znaci ne moze biti sampionat ako je sve pomesano...................od 125 ccm do 1000 ccm - bar po mom misljenju ne bi smelo jer nije OK ni tehnicki gledano a ni sportski).

Merenje vremena, sudije, redari, ambulante, vatrogasci, policija i ugostiteljski objekti na samoj stazi tokom odvijanja takmicenja su nesto sto se PLACA i pada na teret organizatora takmicenja. Verujte mi da to premasuje cifru od 4000 evra. Ne treba zaboraviti i nagrade za takmicare..........medalje, pehari, novcane ili robne nagrade (znaci treba naci dovoljno sponzora za sve to).

Plus osiguranje takmicenja, bez koga ne moze da se odvija takmicenje............

Govorim vam o ovome sa ovoliko detalja iz dobre namere..............i dajem sebi za to pravo jer sam organizovao jedina dva takmicenja u Supermoto klasi S1 u S2 + Superquad i to u okviru EVROPSKOG SAMPIONATA u Kuli na stazi KulaCircuit 2005. i 2006.

"Savez" je tada pravio samo probleme...........ali necemo o tome.

Zelim onome ko krene u ovaj jako nezahvalan posao oko organizacije .........puno srece.

Samo ne zaboravite da UVEK na prvom mestu imate u planu bezbednost takmicara i publike.............staze MORAJU biti napravljene po odredjenim sigurnosnim pravilima i NIJE svaka staza za karting ujedno i odgovarajuca za Supermoto.

Ukoliko zelite savetodavnu pomoc sa moje strane....................iz razloga sto ceo zivot sam sa motociklima (sto kao klinac na motoru, sto kao takmicar u brzinskim i motokros trkama, sto kao sportski funkcioner u Ex-YU, SCG i Srbiji, sto kao nosilac licenci sportskog radnika za Road Racing, MX, SM i Snowrace takmicenja od strane FIM i UEM...............znaci znam o cemu pricam.

Zelim vam jos jednom PUNO SRECE I USPEHA u vasim namerama.............ali ujedno se nadam da imate i dobre zivce.

Veliki pozdrav................iz Afrike

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Vidim ja da ako mi ostanemo na organizovanom okupljanju na stazi (u organizovano racunam kad se pojave bar dvojica ljudi zajedno :D), bice dobro :D :D :D...Nismo mi zemlja gde moze tako nesto da se organizuje...al' sta je tu je :)

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Eee, pa cika Marokanac najbolje mozes da kazes sve sto treba da se uradi, sta ne valja, a sta ne. Koliko sta izadje "krvnih zrnaca", sta je do sada bilo najkomplikovanije...?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja