kanda82 59 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću posle pa javljam.Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaMade in china brate....Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 82 Napisano Maj 20, 2021 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Znam da cu ispasti budala sad ali cu ipak napisati. Evo tek sad od kad sam kupio gumu pogledam DOT kad ono ima sta da vidim, 2012 godina... Nije ni cudo sto se raspada. Kad sam ih uzimao date su mi kao nove (od prijatelja u radnju), i zadnja je stvarno dot 2018 (uzeo sam ih 2019) i vidjelo se da je nova, cini mi se i prednja da je tako izgledala, ali onda mora da je stojala nedje zabijena 7 god.. Eto tako, ne znam sta mi bi da ne pogledam prostu stvar do sad, a i tek tad kad sam uzimao no eto... nauk za drugi put Svakako je mijenjam kroz koji dan cim nadjem i uzmem novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...