Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa kompletnom instalacijom. U pitanju je Vespa NV150. Ako neko ima iskustva sa ovim problemom, unapred zahvalan za informaciju ili savet............. :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih? Pri svakom paljenju se ponasa drugacije. Migavci jednom rade normalno....sledeci put ne....svetlo radi , zatim prekida itd....da poludim! Da li imas ideju sta mogu da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih? Pri svakom paljenju se ponasa drugacije. Migavci jednom rade normalno....sledeci put ne....svetlo radi ' date=' zatim prekida itd....da poludim! Da li imas ideju sta mogu da uradim?[/quote'] A sam rad motora, da li tu imas nekakve prekide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Lici mi na lose kontakte kablova prema masi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Evo na ovoj stranici mozes naci sve knjige koje ti mogu pomoci sa vespom. Nadam se da znas da citas malo engleski; Samo klikni na link i onda opet tako dok ti se knjiga ne otvori. Pozdrav http://www.scooterhelp.com/serial/vespa.service.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Lici mi na lose kontakte kablova prema masi. Slazem se. Imao iste probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan skoro nikakvih. Pri malom broju obrtaja ponekad se desi da na momenat promeni rad, obzirom da je 2-taktni cini mi se kao normalno (?)......inace radi ok, ne trokira i sl.... :?: U svakom slucaju, hvala ti na trudu da mi pomegnes Kao i svima koji su odgovorili na moju poruku!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Lici mi na lose kontakte kablova prema masi. Slazem se. Imao iste probleme. kako si resio? Davor ili neka druga opcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan brate, samo glinaricu, skalpel i dosta volje i udri po instalaciji. Pitaj Pabla kako smo mu popravili zmigavce na VTR-u :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 15, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan brate' date=' samo glinaricu, skalpel i dosta volje i udri po instalaciji. Pitaj Pabla kako smo mu popravili zmigavce na VTR-u :?[/quote'] Morace tako...nema druge.... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Šta si uradio sa strujom, Vodeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan I da! Jesi ti Zeka ili kit!? Naði, bre, tu ploèu da ti èovek ilustruje tog Vodenog Zeku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 21, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Reseno, sad shljaka. Covek sredio sve.......... A za plocu nikako da navucem X-a da dodje.......znas ti njega, covek ima milion obaveza da zavrsi...... LukOil kazes......probacu.... :twisted: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 21, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego dobra ti ova osa. Shone ti skinuo ili si ti nesto organizovao? Neki performans i sl...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Jul 25, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace. . sve sredjeno.. da kucnem u drvo. Shljaka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...