Terorista 0 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi par informacija. Posto ovde kod mene u Staroj Pazovi pravimo moto klub interesuju me neke stvari. Mislio sam da ako neko od vas zna nesto o tome da mi da savet. Cuo sam da se motor moze registrovati na moto klub. To jest na sportski moto klub. Naravno motor je stranac, dal ima papira za njega nemam pojma. Pretpostavljam da nema posto lik za Kawasaki GPZ 750 trazi 350e. Razmisljao sam da uzmem taj motor ali mi je frka jer nebi voleo da me jednom panduri navataju sa tim motorom i da ja naje****. Pa ako neko nesto zna oko tog dali se moze motor registrovat na moto klub nek napise ovde. Svaka informacija mi znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan iskreno- ja prwi put chujem da se motor moze registrowati na klub. Idi do opshtine i temo ce ti dati swe potrebne informacije i formulare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Za registraciju motora na klub tako znam da moze, ali samo za sportska takmicenja, ne i za javni saobracaj... To je samo da motor ima neke "papire", kao dokaz o vlasnistvu, ali nista vise. Ako gresim, neka me neko ispravi... A kad smo vec kod GPZ-a, ima li on i neko R na kraju oznake, i koje je godiste? Ako ti ne kupis, pitam zbog delova :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...