aca-pn 6458 Napisano Septembar 30, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko nesto o ovom motoru, koliko je pouzdan, na koliko se menja ulje, sve me zanima Ima jedan prodaje se u Batajnici, bas sam se zagrejao za njega, jel cuo neko nesto konkretno o tom primerku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam oglas,to je onaj Narandzasti? Drugar ima takav samo 95 god,zlo od motora. Ulje se menja na 5000,full sinteticko.motor je perfektan,ima WP usd viljusku,potpuno podesljivu,pozadi WP stelujuci gasni amortizer,DID felne... Samo ovaj tvoj sto si gledao nema usd,mozda je za drugo trziste ili kako gog.Sve u svemu nemozes da pogresis. KTM je KTM.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...