Vladica69 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce da urodi plodom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne mogu da nadjem taj text na netu, zna li neko gde se nalazi taj clanak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 2, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je istina da su oni napisali takav text a neće da objave izvinjenje onda je vreme da po tom pitanju svi mi nešto uradimo npr da blokiramo saobraćaj u ulici u kojoj se njihova redakcija nalazi pa od toga da se napravi frka. Bar da skinemo ljagu sa čoveka koji je nedužno izgubio život. Muka mi je od novinara koji ne provere informacije već izmišljaju textove. Pa on zaslužuje otkaz u najmanju ruku i da se više nikada ne bavi tim poslom. Ja sam potpuno poludeo na koji način je čovek poginuo a lično sam izbegao 2 puta sličnu situaciju (imao sam više mesta za kočenje :'( ) ove godine. Prvi put je šleper izlazio sa gradilišta i vidi me i namerno izlazi na put a drugi put je to isto uradila neka ženturača sa Astrom karavan... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SInoc sam bas sedeo i analizirao one slike, nema sanse po ostecenjima da se kretao brzo, onako se motor osteti kad padne sa copave i nista vise! Drugo, covek sa kamionom, nije se mogao kretati brzo, jer je skretao, sa sve prikolicom, na pesak. A ipak, niej se zaustavio jos nekih 10 m. Da je isao brzo oduvao bi ga, obako je samo uspeo da ga obori, ali ga je na nesrecu nagazio! Sto se tice redakcije Press-a, ovo je prevrsilo svaku meru! Dobro rekoste za Gebelsa, ovo je upravo taj fazon, zato nas ljudi i mrze! Treba da blokiramo ulicu u kojoj je Press, pritom naglasavam nisam ni za koju vrstu militantnosti, ali ovo j eprevise i vreme je da skrenemo paznju na sebe, naglasavam, mirnm protestom. Ako ste za organizovanje tako necega, ja sam za! Jer stvarno, greota ziva sto covek tako poginu, jedino sto sada mozemo da ucinimo za uspomenu na njega, a pre svega za njegovu porodicu, jeste da sprecimo blacenje njegovog imena! I da, potpuno se slazem, potpuno je nebitno ko ga je poznavao, a ko ne, on je nas brat po motorima i cojstvu za koje se zalazemo na istima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan OVAKO STOJI TEKST U DANASNJEM PRESSU NA 16 STRANI U RUBRICI UKRATKO. VOZAC KAMIONA KRIV ? Povodom vesti da je motociklista Dejan K. poginuo kada je izgubio kontrolu nad motorom i podleteo pod kamion, redakciji Pressa javio se Marko Milosevic iz Lazarevca. Kako on tvrdi, Dejan K.kretao se svojom trakom kada je iz nepoznatih razloga vozac kamiona naglo skrenuo u levo, presekao Dejanu put i pregazio ga. Ja stvarno ne znam da li se oni zezaju sa nama ili sta? VOZAC KAMIONA KRIV? i stavili znak pitanja, pa stvarno nema smisla bre,da su pogledali slike videli bi sve, ovako samo pricaju napamet. Razgovarao sam sa saobracajcima koji su radili uvidjaj tog dana i kazu da je situacija jasna i da je vozac kamiona kriv za udes. Nas moze da sikanira kako ko hoce i niko mu nista ne moze, jadni smo mi bajkeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj text koji su objavili kazuje sledece: Sad cemo da vam doskocimo, bando bajkerska: ZNaci javlja se mogucnost da je mozda i kamiondzija kriv, jer neki Lazarevcanin nam je javio takvu mogucnost i tvrdnju. Ali mi smo znate neutralni novinari, tako da necemo da dajemo nikakav sud o situaciji, pa sami procenite.... Ai taj Marko Milosevic ej verovatno isto bajker.... Pa sto ne traze info od policije, mamu im! Slazem se da nam je ovo cisto pljuc u lice, jer oni sad hoce da se eventualno provuku da ne bi bilo tuzbe, ali nece vise od toga. Pa prosli su dani, koji su oni informativni k.... sto ne saznaju pravu informaciju i kao takvu je iznesu!? I pritom se jasno i glasno izvinu zbog grube neistine koju su izneli dok se momak jos niej ni ohladio! Ja ne bih na manje od toga pristajao, ili cemo ostati topovsko meso kretenima. Ne bi me iznenadilo da je kamindzija pricao mobilnim ili slicno, jer ne kontam kako je tako malom brzinom, uspeo posle udara d apredje jos 10 metara, a ada se ne zaustavi, to mi samo govori d anije ni kocio. I kako bi popeo tocak na motor d aje kocio, pre ce biti da bi ga samo pogurao pri toj maloj brzini. Jer nema penjanja bez okretanja tocka, ja mislim. Drugari, izjasnjavajte se, sta nam je dalje ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan medijsko razapinjanje medija... treba im na finjaka zavuci da nikad ne zaborave... hajde pokrenite temu da ne pisemo vise u ovoj ... ima pravnika medju nama, ima volje, ima i brojnosti...ne treba stati na ovome, pa koga oni zajebavaju. Necu pisati danas nikakav mail, ma necu ni da im se obracam, ako bude obracanja treba da to uradimo grupno i zvanicno, pa i preko suda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ...kupio sam novine, i video da je text zabacen, pa zamalo pa ispod licnih oglasa ako ih i ima, ni manjeg texta ni neodredjenijeg, pa pobogu vozac je u zatvoru, pa da li bi bioda nije kriv, i da li su pogledali policajski izvestaj... ma treba ih terati dok ovo ne stigne na neku normalnu stranicu novina, i dok se javno ne izvine...govna bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5790 Napisano Octobar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da malo napravimo akciju i zagrmimo im ispred zgrade, sa lepo napisanim ciljem akcije, dokumentovano slikama? Kakvi su, odmah bi zvali policiju i rekli da ih napadaju krvožedni bajkeri i da je to udar na nezavisno novinarstvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se otvori tema, da se ukljuce pravnici i da vidimo koji su nam minimalni zahtevi da se ova stvar ispravi! I koje su nam mere ukoliko nece. Da im se iznese konkretan zahtev, da li je to demanti na naslovnici ili gde vec, u kojoj velicini, sa slikom ili bez i tako dalje... Da vise ne raspravljamo ove teme na ovom tuznom postu u spomen na Dejana, ajmo konkretno, tema je: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24740.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan recimo da se skupimo u ponedeljak popodne,ponesemo slike i poyovemo televiziju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam video temu, šok, tuga, prezir i mržnja u mojoj duši, sve pomešano. Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Prebaciću se na temu o akciji koju je otvorio NikolaCruss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW E36 POWER 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Herceg Novi-Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Dekija nisam licno poznavao ali mi ova kao i sve teme u Crnoj hronici tesko pada... Prije svega zelio bi da urucim iskreno saucesce porodici i prijateljima.Tuzno je kako se sve gase mladi zivoti... U jedno sam siguran...LJUDI,Deki bi bio ponosan na Vas i nedajte da se laze i kalja lice motorista radi pijanih i coravih "vozaca"... Deki,pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja kao jedan od prijatelja Dejana Kovacevica, odgovoricu na mnoge prethodne postove, u svoje licno ime, a siguran sam da ce se i ostali Dekijevi prijatelji sloziti sa mnom: HVALA Vam svima na nesebicnoj podrsci, na razumevanju nepravde koja mu je naneta, njemu i sada ponajvise njegovoj porodici, na Vasem pozitivnom i pravilnom stavu, o tragediji koja se dogodila, koja se, mozda i drugima pre dogadjala, i koja, nadam se, nece se vise dogadjati, makar malo i zbog ovakvih tema i ponajvise zbog ljudi ovog foruma koji su ovde pisali. Hvala Vam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzi Sabac 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan stase ovo desava nas bajkere u sabracaju niko nepostuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...