bokilic 6101 Napisano Octobar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sci, ja ti garantujem da imam veci popust tamo nego ti. al sta imamo m i od toga sto ti imas popust,, ??? ??? ???,,,,,,,,,bitno je i drugi ljudi da imaju popust,,,,, tvoj popust je za tebe da nesto zaradis,,,,,,a mi ,,,,,,nekima znaci 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je sjajno!!!!!!!!! Jel chujesh ovo Ernie? Idemo sutra da uzmemo ono odelo od -50% za -60% cene....shta mislish? ??? Ej bre....uzeti kozzno odelo za 40% vrednosti...pa to je sjajno!!! A da sacekamo jos malo mozda padne na 30...25%. A novogodisnji popust?? Ima jos i da mi ga poklone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Sci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Interesujeme koliko kosta 1L motula 5100 sa 10% popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Interesujeme koliko kosta 1L motula 5100 sa 10% popusta 5100 ester 4T 10W 40 - 9.99e - 10% = 9e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ih kako nisam znao za ovu informaciju U subotu, 04.10.2008. sam u MASS-u kupio pantalone za zenu i mene i navlake za cipele za kisu. Dobio sam popust od 40% i cena je bila ekstra povoljna na kraju. Jos da sam znao i za ovih 10 % :o A o stvarima koje sam kupio u posebnoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uzmem jaknu za motor, neku kvalitetniju, suomy, dainesse i sl. E jel u tom mass company-ju ima tih stvari i svih poznatih marki? imaju li zvanican sajt da pogledam, posto nisam iz bgda. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Sci, ja ti garantujem da imam veci popust tamo nego ti. Pa uradi nesto korisno i sredi da i mi imamo veci popust ... edit: nadjoh sajt http://www.mass.rs/company/sr/Index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Imas odlican izbor jakni, posebno Dainesse, sigurno ces nesto pazariti. Ako ne znas da se snadjes po BGD-u, javi mi se kad podjes i odvescu te do njih, ja stanujem u relativnoj blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan covek je sredio popust uzmi ili ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 1, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro....jel neko kupio neshto sa popustom? ??? Ajde javljajte se ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...