Jovis 0 Napisano Maj 3, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda x-road 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naime imam hondu CBR125R 2005 ne mogu da nadjem u beogradu/srbiji bregasti lanac za moju hondu da li neko zna gde ima da se kupi. i sta bi jos trebao menjati uz lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Vlada moto delovi Nis. Kada ima delove za NSR, sigurno ce imati i za novije modele. Promenio Maj 5, 2021 član SRBSOFER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovis 0 Napisano Maj 5, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda x-road 2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno porucio sam iz honde ceo komplet oko 9000 din da zna neko ako bude trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...