GastroBiker 1216 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga vel M-L 58cm. Nošena desetak puta u mesec, dva vožnje. Kaciga je u top stanju, nikad padano nikad ispala, unutrašnjost je praktično nova. Ima sitne tragove od jedne kratke vožnje u top kejsu, slikao sam ih, nisam polirao i sređivao pošto su jedva vidljive, Uz kacigu ide i nov neotpakovan pin lock, Kaciga je kao nova ako izuzmemo tragove vožnje u koferu. Cena 160 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Maj 5, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam: - koja je kopča (brza ili D ringovi)? - jel ima unutrašnji (sunčani/zatamljeni) vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Daću sebi pravo da odgovorim, posto imam isti model.Brza kopča, ima integrisani sunčani vizir.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je dao odgovor a ja dajem diskont, tako da je cena 150 evra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...