arnyman 1729 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Djes kupila taj materijal? Ako je 100% nepromociv ocu i ja da sasijem pantalone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubica 3 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan snalazljiva devojka nema sta. Da vidis sta je tek Marko smislio,kupio skaj,lastish-pisanje zivo,zbudzio je nekako , ali da znas kako je posluzilo Ivani kada smo se vracali sa Zlatibora. ;D ;D ;D E sad bez zezanja,Marko je uzeo u Louisu te navlake za obucu i veruj mi-noge su mi prokuvale od Divcibara do Obrenovca,mnogo dobra stvar,pogotovo za nas zene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @castor Kad izvrsim test javljam rezultate ! @bubica Od Marka sam i pokupila ideju ! A sto se mene tice bolje da mi se i smezuraju noge od vrucine nego da pokisnu! Moram da se snalazim na ovoj skupoci-ne moze i da se vozi motor i BMW oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video ovakve navlake u vojnom otpadu.Mislim da su bile 50-100 din koristi ih ABHAO i ima ih raznih debljina, od tankog gumiranig platna do debele gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u polu uzeo pre 10-ak godina neke navlake u par puta mi se desilo da su mi se upetljale oko fuzastera u voznji. pa kad hoces da spustis nogu, a ono borba za zivot (i plastike) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 18, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan U moje virjeme postojala je fora "Pali babu , da ti strika NIKE" ali igleda da ce jos jedna sala postati istinita Ni bake nisu vise protiv bikera.... Salu na stranu....ideja je super..ja imam ixisove plasticne navlake za noge i nosio sam ih sto puta i jos se nisu iscepale pa sumnjam da ce i ove tako lako dotrajati....naravno da se nose samo na motoru i da nisu za setnju jer im to i nije namjena...naravno da otezavaju saltanje ali na kisi se ionako vozi polako i oprezno bez egzibicija sa mjenjacaem...super zamisljeno i relizaovano ... prva stvar za ljeto i vrucine kada patike i plitka obuca vise prijaju nego "prave cizme".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravo si cudo,mogla bi da zamenis onog lika sa Discovery-ja iz emisije Ultimate Survival........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D Svaka cast nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U moje virjeme postojala je fora "Pali babu , da ti strika NIKE" ali igleda da ce jos jedna sala postati istinita Ni bake nisu vise protiv bikera.... Salu na stranu....ideja je super..ja imam ixisove plasticne navlake za noge i nosio sam ih sto puta i jos se nisu iscepale pa sumnjam da ce i ove tako lako dotrajati....naravno da se nose samo na motoru i da nisu za setnju jer im to i nije namjena...naravno da otezavaju saltanje ali na kisi se ionako vozi polako i oprezno bez egzibicija sa mjenjacaem...super zamisljeno i relizaovano ... prva stvar za ljeto i vrucine kada patike i plitka obuca vise prijaju nego "prave cizme".... Hvala!!! Isprobano,zavrsava posao bez problema i noge ostaju suve 100% ! Pravo si cudo,mogla bi da zamenis onog lika sa Discovery-ja iz emisije Ultimate Survival........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D Svaka cast nema sta. Ma on menja mene,nisam mogla da putujem imam neke obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ipak radije kupiti neke skuplje Gore-Tex cizme... Da ne bi bilo nedje "borbe za zivot", kako rece Gojko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike! Moj izum i te kako vredi i vise od ulozenog novca jer sasvim sigurno noge ostaju suve a "borbe za zivot" nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike! Moj izum i te kako vredi i vise od ulozenog novca jer sasvim sigurno noge ostaju suve a "borbe za zivot" nema! tek je nece biti sa Sidi cizmama ;D Al uvek nosim navlake ui koferu bez obzira u cemu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Plasis se da cizme ne puste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Plasis se da cizme ne puste ? Ma ne, ne pustaju.... Nego uvek imam kisni kombinezon i navlake u koferu (leti i zimi) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan E sta ti je inspiracija i preduzimacki duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...