jodi 94 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Odmah da kazem da sam amater u svijetu motociklizma... I to toliko da ne znam sta znaci oznaka R na motorima. A vidim par njih na forumu se hvali da vozi "R"-a. Pa bih zamolio ako moze neko da mi objasni sta u stvari stoji iza te oznake? Hvala unaprijed! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Racing? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 29, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Racing? Rally? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sigurno nije rikverc xD Pa R u oznaci motora znaci da je trkacki motor. Neko je ranije bas detaljno opisao sve vrste motora od cruisera do endura, samo ne mogu da nadjem gde je to, secam se da je bilo bas lepo obasnjeno. Pokusacu da pronadjem, a mozda me preduhitri neko od starijih clanova... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan R = racing RR = racing replica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hehe, tu je Acim da sredi stvar ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan eto,nisam znao sta tacno oznacava ovo drugo R,svasta covek nauci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da zakljucimo, samo pravi "kauboji" jasu R-ove, a pitomi Indijanci skutere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da znas kad kupujes motor R-mnogo opasan RR-ne uzimaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...