Guest Cubric Napisano Septembar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu, Borko o pivu... ;D Pozdrav za nasmejanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan HELLOY.Pozdrav i Dobro dosla.......................................................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 29, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje, mislim fali neka slika krupnijeg formata, za nas bez oka sokolovog. ;D U svakom slucaju dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje, mislim fali neka slika krupnijeg formata, za nas bez oka sokolovog. ;D U svakom slucaju dobro dosla! Pih, uze mi misao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da vidim na vasim slikama....petlice ha ha ha,salim se! I opet hvala svima koji su me ovako toplo primili u svoje redove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Septembar 30, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vazda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da vidim na vasim slikama....petlice ha ha ha,salim se! I opet hvala svima koji su me ovako toplo primili u svoje redove! El sad mi treba da se slikamo u toplesu ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da vidim na vasim slikama....petlice ha ha ha,salim se! I opet hvala svima koji su me ovako toplo primili u svoje redove! El sad mi treba da se slikamo u toplesu ili? Pa ja samo to cekam! POz Mako velk'm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Zasto u toplesu???? Kad smo vec kod krpica imate i vi lijepih bokserica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 30, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da vidim na vasim slikama....petlice ha ha ha,salim se! I opet hvala svima koji su me ovako toplo primili u svoje redove! El sad mi treba da se slikamo u toplesu ili? Pa ja samo to cekam! POz Mako velk'm. Bojana tebi cu uzivo da pokazem prvom prilikom kad navratim kod Jasminka a Maka moze da vidi nekada ako skupi hrabrosti za pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan A sta ja da vidim na vasim slikama....petlice ha ha ha,salim se! I opet hvala svima koji su me ovako toplo primili u svoje redove! El sad mi treba da se slikamo u toplesu ili? Pa ja samo to cekam! POz Mako velk'm. Bojana tebi cu uzivo da pokazem prvom prilikom kad navratim kod Jasminka a Maka moze da vidi nekada ako skupi hrabrosti za pivo. Pa ja reko fotka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav Mako,dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pa ti napokon dosla kuci sa posla pa se predstavila, pa ti si radila 3 dana bez prestanka :) dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti malo slb,ja sam danas od 1 do 9 van na poslu a ti? Kad sam kod kuce pisem iskljucivo poruke van mreze... Poz za Budvu i sve Budvane i BERKOVICE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zemljakinjo dobro nam dosla! Da nam se lepo omotoris sto pre pa da mozemo lepo da se druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Bobo ili Bobe....msko ili zensko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Musko,musko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_NS 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Avijacija Prijavi odgovor kao problematičan Welcome smiley ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maka 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ...vidim da sam Vas sve dobro nasla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za zemljakinju Jel se znamo mozda ??? Aj postavi neku malo vecu sliku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 15, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla,kao sto rece Gojko,daj nesto vecu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...