Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim posto sam ponosni vlasnik ove lepotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan I naravno nije na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce kako dobro izgleda! I nemoj da je prodaješ! Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Auuu al si je napucao.. Stvarno prelepo izgleda. Ne znam kakva beda treba da coveka natera da ovako neshto proda.. Zavidim ti, uzivaj i vozi je , nemoj da ti stoji pod carshavom! ;D Ova se mnogo lepshe vozi od pro link-a, cak se deshavalo da prolinkushe i ljujaju preko 160.km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena, moj sampion... Moje dve najvece ljubavi, samo sto je ona na dva tocka ostala neostvarena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, ne napisah... Ovo je Martinka koja je bila kod Caleta, posle kod Rileta, prodata je nekome ko ju je oterao za Svajcarsku i tamo je sredio do neprepoznatljivosti. Opet je u Beogradu, bar je bila pre dve godine. Sada izgleda kao san, jedino sto nemam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je ova moja sa slike posle Amora zavrshila kod nekog bivsheg kosharkasha, covek navodno skuplja motore i ima z900, cb750, a sad i ovu martinku . Nije morao bash toliko da bude dosledan.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Martin sa pocetka teme je taj sa tvoje slike. Napravio sam novi rezervoar, stari je jos kod mene u radionici. MOtor je sada u Beogradu,a kupljen je u Leskovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Da znash da mi je bila sumnjiva..cim sam je video nekako sam znao.. :'( :'( Poklopila se prica.. U ono vreme smo pokushali da je vratimo u orginalno stanje, cak je i zute sijalice imala, brembo zlatna serija...Lakshe bi bubreg nabavio nego rezervi deo. MAshina je imala problem oko jednog lezaja na radilici ali sve to i nije tako vazno kad se sedne i zavrne gas. 6 inekcija direktno u venu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan I ova moja je bila caletova pa posle riletova, zadnjih 10 godina MOJA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I nek ti je sa srecom i da kljuceve predas unuku kad "zanemocas" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazete kad tih sest inekcija potera jedan turbo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka i serija bi mi tako legla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim posto sam ponosni vlasnik ove lepotice. ima ovde josh dosta da se polira , c c c nemo da se brukash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan dali je moguce da ovaj motor moze ovako u krivinu :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan moda vise necu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan koja masina moze ovoliko da predje osim BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Bruka! Al ajd sad priznaj jel radila bushilica !? To samo da lozish ove sa bendzama! hahaha JA otkidam na te stare mashine, zvuk koji izlazi iz tih grana teshko moze da se prevazidje. A jsoh one stare 125-ce i 250 ke shestaci .....uuuu 6 Kraidlera ispod tebe ohooo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bikers classic 2009 Honda CBX 1000 best Sound F1! bilo bi lepo da neko okaci ova dva klipa ja ne umem jbg ;D pre neki dan sam uporedjivao zvukove F1 v12 i CBX-a dobro ih poslusajte !!! na kraju klipa f1 sam cuo jedan od naj lepsih zvukova neke masine tacnije BRM V16 OD SAMO 1,5ccm u napred HVALA! Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj favorit ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=VK-yrejkWtA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://video.google.com/videoplay?docid=-5489926814404504925# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan eto i martin da ne bezimo od teme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Shta reci posle svega..ko ima zadnju rec. Shtuka u poniranju mu nije ravna. ;D Ima josh jedan klip, de jedan debil pali gumu i kida je kao tudju..Teshko paliti 140-ku na 6 cil. E sa ddosta je ove droge, upljuvasmo ljude ubedjujuci ih da je staro bolje, ko je srecnik da je ima svaka mu cast, a mi ostali uzivacemo u secanju ili neko u mashtanju ;D Samo da je sad imam ofarbao bi je u bordo sa crnim prelazima i sa zlatnim stripe-ovima. I ona fora Alsa Crystal/Farbach style podloga ... pozz ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan koja masina moze ovoliko da predje osim BMW-a Honda VFR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...