zakarus 18 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros krenem u voznju do Kosmaja kad ono hladnjak mi procureo.. Skinuo sam ga i ne deluje mi da je velika rupa. 1) Da li neko zna ko radi krpljenje hladnjaka za motore? 2) I gde bi mogao eventualno da nadjem novi hladnjak i koliko para otprilike? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan prosto i jednostavno, u svakoj prodavnici autodijelova kupis locktite tecni metal , dvokomponentno i promesas ih i namazes predhodno ociscenu rupu, za pola sata sipaj vodu i pali masinu, sretno, provjereno jer sam lijepio i karter a ne samo hladnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem! Otisao do Kilera u Zemunu, pljunuo 1200 dindzi i zakrpio stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje tako, a imaš i garanciju (bar za tu rupu ) Samo se bojim da kad je krenuo da "pravi rupe" nastaviće i dalje...jedino ako ga mehanički nekako nisi probušio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje tako, a imaš i garanciju (bar za tu rupu ) Samo se bojim da kad je krenuo da "pravi rupe" nastaviće i dalje...jedino ako ga mehanički nekako nisi probušio. Slazem se, zato i dalje vazi pitanje: Gde mogu naci nov hladnjak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda je glupo, al' da pitam: Pa zar taj isti Kiler auto ne pravi kakve hoćeš hladnjake po uzorku? Pre neku godinu drugaru su tamo napravili nov hladnjak za Austina 1300, matorog preko 25 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je glupo, al' da pitam: Pa zar taj isti Kiler auto ne pravi kakve hoćeš hladnjake po uzorku? Pre neku godinu drugaru su tamo napravili nov hladnjak za Austina 1300, matorog preko 25 godina. Prvi put cujem za to! Ako je tako - super.. Zvacu ih malo kasnije. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, zato i dalje vazi pitanje: Gde mogu naci nov hladnjak? Pa nov je mnoogo skup, nadji neki polovan a dobar. Cisto da znas da ti odgovara i od gpz500s i od er-5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...