NenadKV 25 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem plastiku zadnjeg desnog migavca za Yamahu tenere 90 god. 0637411598 Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaraju i sa novijih tenera, super tenera, xt-a, tdr-a, dt-a... Klasican kockasti migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Septembar 28, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kod Gagija u Balosavi, ima gomilu polovnih migavaca, ja sam pre 3-4 god. kod njega kupio za TDM-a za nekih 5 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kod Gagija u Balosavi, ima gomilu polovnih migavaca, ja sam pre 3-4 god. kod njega kupio za TDM-a za nekih 5 E. Hvala Doktore. Kupljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...