Pancer 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dimac Tu i tamo levo desno tako je... Ali motor ti je djavolska sprava koja pumpa gorivo i adrenalin ;D I u voznji 50 na sat zna se desiti zajebana situacija. Ako mi nalete dobra povoljna klesta od SVa uzecu ih svakako-ne da bih jurio sekunde nego da bih imao bolje kocenje. Pa kod nas ti je svaki kilometar poklon od boga ! Eto i neka korist od sve ove rasprave.Obavezno nam javi da li je eksperimnent sa SV kljestima uspeo.Cudi me da to u Suzukiju nisu uvideli i resili problem ako su ga uopstye svesni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom cu reci-problema nema. Kocnice Stomove su takve-kakve su. Zahtevaju period adaptacije, ali tesko da se mogu nazvati losim. Rade svoj posao korektno, u poredjenju sa nekim drugim modelima verovatno losije, ali sasvim dobre. @Dimac Sve se slazem sa tobom, i delimo isto razmisljanje. Ako budes nesto radio, obrati samo paznju koliko je Strom meksi na prednjoj vili i koliko je duzi hod u odnosu na SV. Siguran sam da ces razumeti, ako ti kazem da dobar deo kocione sile odlazi usled "fade"-inga kada prednji kraj pocinje da "tone". Drugim recima, paradox je veci a kocnice bi bile sigurno 30-50% bolje da samo zamenis vile i stavis neke deblje, tvrdje i krace, a da ne diras same klipove i diskove... Ali to onda ne bi bio Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na forumu ima negde slika Stroma od jednog lika iz Umaga, verovatno ga neki od vas i poznaju. Na prvi pogled lici na Stroma dok se ne zagledas. Na ovo me asocirala Yomanova prica sa vilama, koje su kod ovoga zamenjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodajem nesto opreme pa sta kome treba neka mi se javi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60176.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na forumu ima negde slika Stroma od jednog lika iz Umaga, verovatno ga neki od vas i poznaju. Na prvi pogled lici na Stroma dok se ne zagledas. Na ovo me asocirala Yomanova prica sa vilama, koje su kod ovoga zamenjene. Da, u pitanju je nas drugar Sarinjo. Ceo prednji kraj je gsxr 1000..... a mislim i zadnji! ;D Sve u svemu, pravi mutant! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na forumu ima negde slika Stroma od jednog lika iz Umaga, verovatno ga neki od vas i poznaju. Na prvi pogled lici na Stroma dok se ne zagledas. Na ovo me asocirala Yomanova prica sa vilama, koje su kod ovoga zamenjene. Da, u pitanju je nas drugar Sarinjo. Ceo prednji kraj je gsxr 1000..... a mislim i zadnji! ;D Sve u svemu, pravi mutant! A kompletna glava motora od TL-R a,ako mislimo o istom Stromu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo brojki. Iz magazina MCN (MotorCycle Comsummer News), rezultati kocenja od 60 (mp/h) - 0 u metrima potrebnim za zaustavljanje: (1 metar = 3.2808399 feet) DL650 122.9 ft DL1000 118.4 ft R1200GS 125.2 ft 1050 Tiger 114.6 ft XB12X Ulysses 129 ft Multistrada 1000S DS 127.7 ft ST1300 126.4 ft KLR650 134.2 ft Contours 14 121.9 ft Versys 650 127.9 ft Norge 1200 120.0 ft 950 Adventure 128.5 ft Bandit1250S 116.5 ft FJR1300 134.5 ft izvor:http://www.mcnews.com/mcn/technical/200801perfindex.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni podaci....ako sam dobro shvatio, Strom 1000 se kotira jako dobro? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni podaci....ako sam dobro shvatio, Strom 1000 se kotira jako dobro? ??? I mene su iznenadili ovi podaci, da li je moguce da R1200GS ima losije kocenje od DL650, a cuo sam da su kocnice perverzija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Maa....kad ti BMWejas prica...kod njega je sve EXTRA! ps.sad bi mi Velimlje otkinuo glavu, da je tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancer 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sigurno nisu rezultati iz prakse.Ja sam imao problem u kocenjui bas sa DL 650 2008 jer sam izracunao zaustavni put kao na GS ....I ZAMALO SE NISAM ZAUSTAVIO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Papir trpi sve... za moj stil vožnje kočenje kod Stroma je loše... jednostavnom zamenom motora sa drugom koji vozi Varadera tek vidim koliko je loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od danas je Stromcina-Stromic ! ;D Spustio sam ga za nekih 21mm i sad se vec mnooogooo lakse vozam sa njim po gradu ! Ko hoce dda spusta - nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ako neko ko vozi stroma 1000 moze da mi kaze kolika mu je prosecna potrosnja u gradu i na otvoreno ? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice potrosnje: grad ne vozim pa nemam objektivnu sliku magistrala 6,5-7l auto put 7-8,5l Uglavnom je motor natovaren i cesto voznja u paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo, bas sad sam iz dosade uradio presek grad: 260 km sa 20l = 7.69 ps.doktore, moze ta magistrala i sa 5-5.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo... Posto ovo sto vozim je puno nisko za nase puteve, pa bih mozda menjao za bas V-stroma. Jer je jedini enduro koji mi se svidja!!! ps: meni ovo moje ne prelazi 5,5 gde god ga vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ps: meni ovo moje ne prelazi 5,5 gde god ga vozio Pa mala razlika od 50 konja pravi drasticnu ustedu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi polako zima, a izgleda pocinje tuonova i moja voznja , ovo ljeto se bas nije nesto ni moglo od vremena , ima li ko slicica s voznje. Pozdrav svim stromerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan A nekad se mozda i ukrcaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gde kupujete potrošne delove za Stroma 650. - Filter za vazduh, - filter za ulje, - svećice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja u servisu gde servisiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlučio sam da zamenim svećice i filter za vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Februar 11, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Filter za vazduh...malo zajebano... Guevara...ako imaju na stanju...HILOFILTRO....oko 3500din(ne znam da li ima dihtung) Louis...imaju na stanju...DELO...25e sa dihtungom... Ako imas mogucnosti najbolje K&N filter...oko 80e sa sprejom za podmazivanje...LOUIS Filter ulja...Guevara...ima, mada on moze da se nadje... Svecice...EURO Auto...samo obicne(NGK),ako zelis iridijumske,opet LOUIS... Mada i obicne su vise nego dobre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sasha P, hvala za informaciju, molim te samo daj neko uputstvo kako pazariš u Louis-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...