MickeyLucky 14 Napisano Avgust 28, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост, не знам... То је урадио 1.власник овог мотора! Све је човек урадио, разрадио мотор до 9,000km по "ПС"-у, ставио додатну опрему (па тако и визире) и ја га купио таквог... :)) Управо ми је рекао да је урадио визир код Ивана 064/284-78-47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост, не знам... То је урадио 1.власник овог мотора! Све је човек урадио, разрадио мотор до 9,000km по "ПС"-у, ставио додатну опрему (па тако и визире) и ја га купио таквог... ) Управо ми је рекао да је урадио визир код Ивана 064/284-78-47HvalaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, savavavan je napisao: Koliko ti je pomogao produžetak vizira? Planiram da kupim touring, dvoumim se između givija i pravljenja kod Ivana.. Da li je dovoljno ovo što si stavio, visok sam 190cm. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Pozdrav, moja visina je 188 cm i pomaze dosta. Razmatrao sam opcije ali sam se odlucio za Aliexpress( cena je bila 15$) da probam produzetak tj vidim ima li smisla, i naravno ima. Malo sam doradio tj ucvrstio sa superlepkom i malim vezicama sto je mnogo jeftinije nego Puig ili Motoland ili Ivan ili Louis ili Mototech. Produzetak moze biti pravljen u dve opcije montaze sa Aliexpress, dve tacke ili jedna tacka montaze na postojeci orginal vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, MickeyLucky je napisao: Ово је врхунски! Одлично урађено! Браво генерацијо! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1025 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da okacim i moje magare dovezao nas dvoje sa 3 kofera i tank torbom do juga Albanije, oko 1.000 km iz 2 dana. Strom se dobro pokazao. Ja nisam uvozan tako da je guza utrnula, ali nisam imao bilo kakav bol u ledjima kao kad sam vozio Transalpa. Očigledno da je ergonomija dobro pogodjena. Putna brzina uglavnom između 110-130 km/h. Potrosnja oko 5.5l/100km 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 30, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi se nasli, po izboru motora, a jos smo i komsije...munze konza BigDaddy i TAZZ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, odlično društvo...Hvala još jednom na vožnji!Prvi put seo na motor, i opleo po krivinama.DigDaddy, kao veliki štrumf, a ja kao pače za njim!HehehehSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Avgust 30, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Одлични сте момци! Само газите идемооо!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekome treba vario touring vizir za Stroma L0-L6. Malo koriscen bez ikakvih tragova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebao neki produzetak. Ali bi bilo lepo kada bi se prvo videli da probam, ako si iz okoline ili iz BGПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bg-a sam ali ovo je za 650-icu koliko vidim vozis 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da da... Pa ako se razlikuje onda nista...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 5, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Juce se ponovio produzetak kod ivanaSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Septembar 5, 2020 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li radi Ivan. Ja sam ga zvao i reče mi da radi zube. Kaže počinje od 15 septembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 5, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li radi Ivan. Ja sam ga zvao i reče mi da radi zube. Kaže počinje od 15 septembra.Radi zube ali sam imao srece da brzinski resim dosao sam da uzme meru ali mi je izasao u susret i isti dan zavrsioSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 5, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, savavavan said: Juce se ponovio produzetak kod ivana Sent from my SM-N950F using Tapatalk Koliko kosta ovako nesto, nacin montaze i koliko je stabilno na vecim brzinama (preko 120 kmh)? Fali mi jos nekih 10 cm iznad fabrickog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 6, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ovako nesto, nacin montaze i koliko je stabilno na vecim brzinama (preko 120 kmh)? Fali mi jos nekih 10 cm iznad fabrickog.40e brzo se montira malo se ljulja ali deluje stabilno Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanX 8 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Prosle nedelje sam uzeo stroma 650 K8 (2008 godiste), za sada sam veoma zadovoljan. Na njega sam presao sa transalpa (sa kojim sam takodje bio prezadovoljan). Izucio sam ceo suzukijev manual motora, al mi neke stvari nisu jasne pa mi treba pomoc od vas iskusnijih U stromovom manualu pise da se za ulje koristi SAE 10W-40 , a ovde po komentarima vidim da apsolutno niko ne koristi taj vec koriste motul 15-50 ili slicno. Da li postoji konkretan razlog da ne koristim ulje koje se preporucuje u manualu? Takodje, ostale stvari koje pisu u manualu su sledece, kapiram da su one ok, pa cu ih staviti ovde, mozda nekome posluzi Ulje: SAE 10W-40, API SF/SG ili SH/SJ sa JASO MA, 2.3 litre bez filtera i 2.7 litre sa filterom Hladnjak: 1.9 litara (antifriz pomesan sa destilovanom vodom 50:50) Lanac: DID525V8, 118 links Svecice: NGK: CR8E ili DENSO: U24ESR-N Akumulator: YTX12-BS Gume: Prednja: BRIDGESTONE: TW101J 110/80 R19 M/C 59H tubeless, Zadnja: BRIDGESTONE: TW152F 150/70 R17 M/C 69H tubeless Naduvavanje guma: Prednja 2.2 bara i solo i duo voznja, Zadnja 2.45 bara solo i 2.7 bara duo) Rezervoar: 22 litara Prednja viljuska ulje: SUZUKI FORK OIL SS-08, staje 5.28 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam napametz ali 5,28 u viljušku nije sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanX 8 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da sam prepisao pogresno Uglavnom, moje glavno pitanje je vezano za ulje, posto bih to sada menjao. Koje ulje da koristim i zasto ljudi izbegavaju ono sto je preporuceno u manualu (SAE 10w40) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Piše u uputstvu i koje su alternative prema podnevlju i temperaturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni u ovlascenom servisu (motor nov jos pod garancijom) sipaju Motul 10w50 Posle 3 godine kad istekne garancija definitivno cu bataliti Motul ali cu i dalje ostati na 10w50 uljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanX 8 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Aha, hvala na odgovoru Da li imas konkretan razlog zasto bi batalio motul 10w50 i koji je? Izvinjavam se na smaranju, interesuje me cisto kako to funkcionise da znam kako da postupam na najbolji nacin sa novom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena zamene ulja na Stromu u ovlascenom servisu u garantnom roku?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Septembar 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 9.000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...