baneBP 1250 Napisano Decembar 25, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/24/2021 at 12:00 PM, Наш said: Рол барова нема у Ленду, стижу им половином марта. Не примају поруџбине. Информација из продавнице. Meni to govore vec godinu dana Dzabe daju popust na Givi/Kappa od 20% kad nema apsolutno nista od opreme za Stroma. Nude mi bocne alu kofere na stanju po ok ceni ali pojma nemaju kad ce stici nosaci za montazu na Stroma jer ih vec godinu dana nema na stanju. Koji ce mi ku*ac koferi ako ce mi cele sledece godine stojati u garazi a ne na motoru. Promenio Decembar 25, 2021 član baneBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, jeste li se oblacili u Deda Mraza ovih dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 26, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, baneBP je napisao: Nude mi bocne alu kofere na stanju po ok ceni Na koliko daju te kofere i imaju li i zadnji kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, jeste li se oblacili u Deda Mraza ovih dana ? Ovih dana samo crveno belu boju furamo, bili do Sremcice, interakcija druzenje i razmena energije i emocija prosla izvanredno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Decembar 27, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/26/2021 at 6:10 PM, Darko Floyd said: Na koliko daju te kofere i imaju li i zadnji kofer? Moze na 12 meseci bez kamate Intesa kreditnim karticama. Imas ove velike ok 58 litara i Dolomite 46l na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 27, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @baneBP Mislio sam koliko para je to povoljno. Rate me ne interesuju, to moja bolesna psiha ne može da podnese, stalno mi visi nad glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Decembar 27, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Darko Floyd said: @baneBP Mislio sam koliko para je to povoljno. Rate me ne interesuju, to moja bolesna psiha ne može da podnese, stalno mi visi nad glavom Ja sam gledao bocne GIVI Trekker 37L za 80.000 din - 20% = 64.000 din Cena je ok ali jbga nema nosaca za Vstrom 650 i ne zna se kad ce biti pa mi se ne da da zarobim lovu u koferima koje ne mogu da koristim. Ne vozim zimi pa mi nije hitno. Cekacu ih do marta za vizir, rollbar i nosace. Ako ni tad nista ne bude onda dizem ruke od njih i uzimam Motecha i Puig. Ne znam ko tacno sere u to prici oko nabavke ali mi je prosto nemoguce da cele godine nista ne dolazi od Givi/Kappa opreme za Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Decembar 27, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao da pošalješ mail u TC u Ljubljani, imamo pozitivna iskustva u komunikaciji i naručivanju nekih delova.Zaboravio sam kako se zove devojka sa kojom je kolega komunicirao.Sitnice su bile, ali su nam naručivali.P. S. Razlog više da se provozaš po sloveniji Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, baneBP je napisao: Ne znam ko tacno sere u to prici oko nabavke ali mi je prosto nemoguce da cele godine nista ne dolazi od Givi/Kappa opreme za Stroma. Ne znam ni ja al skid plate umesto 14.000 koliko inače košta platih kod Atile 200 EUR jer je kriza jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mir Boziji, Hristos se rodiu zdravlju i veselju slavili mnogo godina i sretni predstojeci praznici 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Januar 16, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se udidila, niko nista. Jel se planiraju voznje na prolece ili ste ko mede, spavate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 16, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da namontiram zimske gume Šta da se radi na stromićima, sve utegnuto, samo čekaju lepo vreme da se voza. Planovi i sanjarenje prisutno A na proleće možemo da napravimo neko okupljanje, što da ne, malo da sektašimo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Januar 16, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam pre 10ak dana da izadjem iz garaze, ali me drugi strom blokirao (neki kazu zato sto nije montirao zimske gume ) A u planu za zimu inace stvarno stoji zamena guma. Fabricke Bridgestone su zasluzile penziju posle 18k km iako imaju jos mesa. Promenio Januar 16, 2022 član maxx 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 16, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Iju, sklanjaj ovu sliku, vidi kakav je prljav, sramota (ili bar okači i onu 5 minuta kasnije sa perionice, malo stani u odbranu) A za klevetu, blokirao sam te jer si divljao po garaži, vozio 10 na sat, strašno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Januar 16, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja da organizujemo neki skup, neko okupljanje.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Može!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za taj skup bilo bi superSent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Kad planirate ovaj skup stromaša forumaš. Nije valjda u zimi još. Ako na prolječe ili preko leta onda sam i tu ja da se upišem. Kad bude zrelo onda javite gdje, kada koliko dugo ipn... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Elem, "skupove" možemo i adhoc, par dana unapred, "e vozao bih se u subotu, ta ruta, oće li ko", kao dnevne vožnje, po Fruškoj, ili u Bg da se nađemo pa neko krivinarenje ka Šumadiji, recimo, da se podružimo, to bih inicirao ovde na temi kad budemo ustalili sa lepim vremenom. A može i nešto malo "ozbiljnije" da se napravi na leto, vikend vožnjica ili nešto slično, mada je tu potrebna malko ozbiljnija organizacija. Na vezi smo svi, ovde.. Promenio Januar 17, 2022 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Elem, "skupove" možemo i adhoc, par dana unapred, "e vozao bih se u subotu, ta ruta, oće li ko", kao dnevne vožnje, po Fruškoj, ili u Bg da se nađemo pa neko krivinarenje ka Šumadiji, recimo, da se podružimo, to bih inicirao ovde na temi kad budemo ustalili sa lepim vremenom. A može i nešto malo "ozbiljnije" da se napravi na leto, vikend vožnjica ili nešto slično, mada je tu potrebna malko ozbiljnija organizacija. Na vezi smo svi, ovde.. Prvi vikend sa preko 10 stepeni moze lagana voznjica po fruskacuSent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Lako to vama dole , kad je kod vas več 10 stepeni meni ovdje u Sloveniji na severu tek počne , da se topi led.. Zar ne bi bilo bolje, da se napravi neko strom druženje u toplim letnim danima, pa može to i na Fruškoj gori, pa napravimo jedan ili dva izleta po okolini ili kako čete kazati. Onda koji dan imamo udruženje sa piknikom i roštiljada uz piče i da se upoznamo i tako lepo fino provedemo produženi viken. Eto tako nekako bilo bi skupljanje u petak pa sve do nedelje. Samo primer, jer pošto sam stranac nemam prava glasanja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 17, 2022 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, savavavan said: Prvi vikend sa preko 10 stepeni moze lagana voznjica po fruskacu Sent from my SM-N975F using Tapatalk Ja ću sačekati 17+ i pridružujem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Lako to vama dole , kad je kod vas več 10 stepeni meni ovdje u Sloveniji na severu tek počne , da se topi led.. Zar ne bi bilo bolje, da se napravi neko strom druženje u toplim letnim danima, pa može to i na Fruškoj gori, pa napravimo jedan ili dva izleta po okolini ili kako čete kazati. Onda koji dan imamo udruženje sa piknikom i roštiljada uz piče i da se upoznamo i tako lepo fino provedemo produženi viken. Eto tako nekako bilo bi skupljanje u petak pa sve do nedelje. Samo primer, jer pošto sam stranac nemam prava glasanja....Podržavam predlog!Nas 10 se skupi i dođe kod tebe u Slo na druženje i vožnju po lepoj Sloveniji. Pošto Vojvodina baš i nije za neko ludilo... Možda bi moglo od Rudnika pa na jug po Srbiji, ali severnije od Beograda jok.Jeste lepo, ali je za krivinarenje žalost.I slažem se sa kolegom za temp. Ali ja sam ok kada se ustale temperature preko 15°Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...