darko dav 710 Napisano Novembar 15, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kombinacija boja cak mi i nije losa Da li neko zna ko je kupovao nove motore i modele,kada moze da se ocekuje kod nas u Srbiji i da li postoji popust za prve komade Eto cisto pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 17, 2019 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V strom je moja prva ljubav doduse 650! I mislim da je to bila jedna od najboljih kupovina ko ga je kupio za 6400€ kao ja novog! Svi proizvodjaci jure Bmw 1200 ali ne po tehnologiji i dizajnu vec uklapaju dizajn i tehnologiju u svoju sto vecu cenu! premijum proizvodjaci Ducati Bmw imaju istu kubikazu i ogromnu pocetnu cenu osnovnih modela! Jedina je Yamaha zapocela svoj segment u 700 ccm ali smo je cekali predugo pa je Ktm pretekao sa izbacivanjem modela u toj kategoriji pre nje! Poslednje generacije V stroma bez obzira na ccm imaju malo specifican dizajn pa nam je potrebno malo da se naviknemo! Setite se kad je izaso novi model 2011 ili 2012 svi smo govorili da je kao neki vrabac! Meni licno je samo cena problem zato sto ne vidim sta su oni znacajno promenili u odnosu na stari model pa da dignu cenu na 14 hiljada! Ram vesanje su skoro isti kao na stromu od pre 15 god! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Strom 1000 je značajno napredovao u odnosu na pre 15 i više godina kada je izašao prvi model. I u pogledu ogibljenja, kočnica, raznih elektronskih pomagala za razliku od 650 čije se promene najviše svode na oblik plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 17, 2019 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Ali jos znacajniji je porast u ceni koja je mnogo vise porasla u odnosu na ulozeno! osam godina sam vozio stroma 650 2008 god ! Nauzivao se, samo sipao i vozio! Kupio sam ga zato sto je cena bila jako povoljna a on pravi putni motor za razliku od Versysa koji je bio iste cene! izuzetno kvalitetan motor koga i dan danas hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/17/2019 at 1:24 PM, Milanezi said: Strom 1000 je značajno napredovao u odnosu na pre 15 i više godina kada je izašao prvi model. I u pogledu ogibljenja, kočnica, raznih elektronskih pomagala za razliku od 650 čije se promene najviše svode na oblik plastika. Mico ta elektronska pomagala samo zadaju glavobolje. Nista ne fali tvom Stromcetu sto nema hill holder, elektro gas i jos par sranja koji nicemu ne sluze osim izbijanja para iz dzepa. Konkurencija je ogromna i svi su primorani da nabaciju kojekakva pomagala koja nisu imali ranije. Po meni, unapredjene kocnice i ogibljenje su jedina bitna stvar konkretno na ovom Stromu, ako su uopste to menjali. Ostalo je sminka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, M a R k o je napisao: Mico ta elektronska pomagala samo zadaju glavobolje. Nista ne fali tvom Stromcetu sto nema hill holder, elektro gas i jos par sranja koji nicemu ne sluze osim izbijanja para iz dzepa. Konkurencija je ogromna i svi su primorani da nabaciju kojekakva pomagala koja nisu imali ranije. Po meni, unapredjene kocnice i ogibljenje su jedina bitna stvar konkretno na ovom Stromu, ako su uopste to menjali. Ostalo je sminka... Slažem se, pomenuo sam tu elektroniku u smislu da su morali nekako opravdati povećanje cene, ne preke potrebe. Sad ovaj novi 1000 ima dodatno nekih 5-6 elektronskih džidža, Bog te pita dal je to stvarno neophodno (sigurno da nije) ali to prodaje motor i konkurencija to isto gura kao must have. Ako to ne budeš imao za 5 godina, nećeš biti konkurentan na drumu Ja licno bih voleo da su mu recimo povećali rezervoar za 5 litara, nego svu tu elektroniku što su dodali. Isto mislim i za ove čunga lunga tft ekrane, da možeš da se povežeš sa telefonom, tabletom, šporetom, bojlerom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Milanezi said: Slažem se, pomenuo sam tu elektroniku u smislu da su morali nekako opravdati povećanje cene, ne preke potrebe. Sad ovaj novi 1000 ima dodatno nekih 5-6 elektronskih džidža, Bog te pita dal je to stvarno neophodno (sigurno da nije) ali to prodaje motor i konkurencija to isto gura kao must have. Ako to ne budeš imao za 5 godina, nećeš biti konkurentan na drumu Ja licno bih voleo da su mu recimo povećali rezervoar za 5 litara, nego svu tu elektroniku što su dodali. Isto mislim i za ove čunga lunga tft ekrane, da možeš da se povežeš sa telefonom, tabletom, šporetom, bojlerom.... kako bi gledao Farmu, Parove i Grand dok vozis,moras drugacije da razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 19, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako su krenuli za neku godinu će motor sam ići na vožnju, bez vozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 19, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ih, za neku godinu? Pa to već ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi stigao centralni štender iz Grčke i danas montiran.Manje od pola sata posla, bas sam zadovoljan.Za 95 evra, super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gde je kupljen?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Borkosan je napisao: Pre neki dan mi stigao centralni štender iz Grčke i danas montiran. Manje od pola sata posla, bas sam zadovoljan. Za 95 evra, super. Ne bi bilo loše da osiguraš te šrafove od odvrtanja. Vremenom usled vibracija hoće da popuste i da se odvijaju. Stavi loctite na navoj, možeš i farbu ako nemaš lepka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Gde je kupljen?Sent from my SM-N950F using TapatalkU Solunu, evo link: Center Stand WWW.COSMO-ACCESSORIES.COM DL650 Vstrom Kolega sa posla mi zivi dole pa mi je doneo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da osiguraš te šrafove od odvrtanja. Vremenom usled vibracija hoće da popuste i da se odvijaju. Stavi loctite na navoj, možeš i farbu ako nemaš lepka.Planiram, nisam imao danas a bio nestrpljiv da vidim kako je kda se montira. Gde ima da se kupi taj loctite za navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Farbare, gvoždjare...pozajmi od nekog auto servisa, treba ti vrlo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Novembar 23, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cent. steder za te novce.... odlicna kupovina. Onomad u Luisu pazarih za moj moped skoro pa dupla cena od te tvoje. Nego, gledam sliku gore i nesto mi lanac deluje suvise zategnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Novembar 23, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Cent. steder za te novce.... odlicna kupovina. Onomad u Luisu pazarih za moj moped skoro pa dupla cena od te tvoje. Nego, gledam sliku gore i nesto mi lanac deluje suvise zategnut Mozda je zbog ugla slikanja, ima malo preko 3 cm hoda u proseku, tako i gdin Manual kaze da treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gari z750 3 Napisano Novembar 24, 2019 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Duboka jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I od mene 2 današnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Novembar 24, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав за све бајкере! Возим V Strom DL 650 A, 2017.г. целу ову сезону... Прешао сам око 15-ак хиљ и врло сам задовољан... Сезона за мене, још није потпуно завршена, али при крају је... Треба ми нови сет ланца и ланчаника! Мој мото је: ни јефтино ни скупо, него прави баланс између бренда - цене - квалитета... Волео бих да чујем од вас неке конструктивне предлоге. Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan U Solunu, evo link: Center Stand WWW.COSMO-ACCESSORIES.COM DL650 Vstrom Kolega sa posla mi zivi dole pa mi je doneo.Nemaju ništa za Kawasaki, a baš bi mi legao jedan centralni, ali ne po ceni od 300e.. Hvala! Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Novembar 25, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Decembar 5, 2019 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neki 'talijan objavio... impresivno... Samo ne znam da li je mali ili veliki... vi to bolje znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 5, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 450. Piše... Lol Sledeća stanica=petstotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Decembar 5, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Po satu se vidi, hiljadarkaPoslato sa BAH-L09 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...