lalajko 2020 Napisano Novembar 1, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Philips Extreme Vision sijalicu. Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 2, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Другари, имам један проблем пошто не стижем да возим мотор баш много у задње време, учинило ми се следеће: када притиснем полугу ручице квачила, како да не одвоји одмах, него једно 2 секунде касније. То ми се није дешавало до сада, али сам кратко возио, тако да нисам био у могућности да проценим баш најбоље. Јел има неко сличан проблем или идеју шта би то могло бити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 2, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,od skoro sam vlasnik V stroma 650 2007 god., imam jednu nedoumicu,pa ako je iko imao "problema" sa tim bilo bi super da podeli iskustva sa mnom. Naime, na motoru mi je sve ok za sada, naravno osim kocnica , jedina enigma su mi farovi. Sociva jesu velika ali zarulje na sijalicama jednostavno su slabe. Slabo sijaju,imaju zuckastu boju,nema tu jacinu kako mi se cini da bi trebalo. E sada,da li je jednostavna slaba instalacija,pa bi to trebalo prespajati direktno na akumulator preko releja ili je to jednostavno tako. Razmisljam se, logicno, i na ugradnju ksenona ali me plasi ta struja, da li je dovoljno jaka uopste da pokrene te potencijalne ksenone koje bih ugradjivao. Hvala na svakom savetu unapred ;D I fabričke sijalice tj svetla treba dobro da odrađuju posao....S druge strane xenoni su još bolji i ja ih imam već 2 godine na mom Stromu i sve funkcioniše perfektno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 3, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Novembar 5, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,od skoro sam vlasnik V stroma 650 2007 god., imam jednu nedoumicu,pa ako je iko imao "problema" sa tim bilo bi super da podeli iskustva sa mnom. Naime, na motoru mi je sve ok za sada, naravno osim kocnica , jedina enigma su mi farovi. Sociva jesu velika ali zarulje na sijalicama jednostavno su slabe. Slabo sijaju,imaju zuckastu boju,nema tu jacinu kako mi se cini da bi trebalo. E sada,da li je jednostavna slaba instalacija,pa bi to trebalo prespajati direktno na akumulator preko releja ili je to jednostavno tako. Razmisljam se, logicno, i na ugradnju ksenona ali me plasi ta struja, da li je dovoljno jaka uopste da pokrene te potencijalne ksenone koje bih ugradjivao. Hvala na svakom savetu unapred ;D I fabričke sijalice tj svetla treba dobro da odrađuju posao....S druge strane xenoni su još bolji i ja ih imam već 2 godine na mom Stromu i sve funkcioniše perfektno! Hvala na odgovorima,ali "uspeo" sam da resim problem. Jednostavno mi je bio los akumulator,crk'o je pre neki dan i bio totalno mrtav,ni kontakt nije mogao da odradi, stavio drugi akumulator,farovi sljakaju mnogo bolje,zadovoljavajuce. Doduse,kada je motor u leru, farovi rade odredjenom jacinom,kada dodam gas oni jos malo dobiju na jacini,ne znam jel mu to dodje normalno?!? Inace da dodam,sa novim akumulatorom pali bukvalno na pola kljuca,bio hladan ili topao Другари, имам један проблем пошто не стижем да возим мотор баш много у задње време, учинило ми се следеће: када притиснем полугу ручице квачила, како да не одвоји одмах, него једно 2 секунде касније. То ми се није дешавало до сада, али сам кратко возио, тако да нисам био у могућности да проценим баш најбоље. Јел има неко сличан проблем или идеју шта би то могло бити? Kod mene radi kao u trenu,nemam problem slicne vrste. Mozda je problem u nekoj sajli ili samoj rucici kvacila!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,od skoro sam vlasnik V stroma 650 2007 god., imam jednu nedoumicu,pa ako je iko imao "problema" sa tim bilo bi super da podeli iskustva sa mnom. Naime, na motoru mi je sve ok za sada, naravno osim kocnica , jedina enigma su mi farovi. Sociva jesu velika ali zarulje na sijalicama jednostavno su slabe. Slabo sijaju,imaju zuckastu boju,nema tu jacinu kako mi se cini da bi trebalo. E sada,da li je jednostavna slaba instalacija,pa bi to trebalo prespajati direktno na akumulator preko releja ili je to jednostavno tako. Razmisljam se, logicno, i na ugradnju ksenona ali me plasi ta struja, da li je dovoljno jaka uopste da pokrene te potencijalne ksenone koje bih ugradjivao. Hvala na svakom savetu unapred ;D I fabričke sijalice tj svetla treba dobro da odrađuju posao....S druge strane xenoni su još bolji i ja ih imam već 2 godine na mom Stromu i sve funkcioniše perfektno! Hvala na odgovorima,ali "uspeo" sam da resim problem. Jednostavno mi je bio los akumulator,crk'o je pre neki dan i bio totalno mrtav,ni kontakt nije mogao da odradi, stavio drugi akumulator,farovi sljakaju mnogo bolje,zadovoljavajuce. Doduse,kada je motor u leru, farovi rade odredjenom jacinom,kada dodam gas oni jos malo dobiju na jacini,ne znam jel mu to dodje normalno?!? Inace da dodam,sa novim akumulatorom pali bukvalno na pola kljuca,bio hladan ili topao Proveri kakvo je punjenje,struj ne sme da varina dofavanjem i oduzimanjem gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas treba da razlicito sijaju svetla kada das gas i kada nema gasa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prikljucim i ja grupi ljubitelja stroma.Nakon odlicnog KLE-a kupio sam plavi strom 2008 god.Nadam se da ce me sluziti lepo kao i KLE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep...neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srecno... samo malo zategni taj lanac, na donjoj slici deluje bas labavo :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 26, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Novembar 26, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srecno... samo malo zategni taj lanac, na donjoj slici deluje bas labavo :takoje: Slazem se za lanac,obrati paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam svih 146 strana i na dve teme ima vrlo malo odgovora.Prvo je upustvo za K8 model posto volim i sam po nesto da uradim na motoru tokom zime(ali bas za K8).Drugo je gume za nas koli volimo po nekada da sidjemo na neku livadu ili zemljani put.Ne sumnjam da su next,anake3,pilot road.... vrhunske gume ali koje su to koje mogu zadovoljiti i tu drugu stranu? P.S Imate li neko upustvo na Srpskom vi koji ste kupili nove motore kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam svih 146 strana i na dve teme ima vrlo malo odgovora.Prvo je upustvo za K8 model posto volim i sam po nesto da uradim na motoru tokom zime(ali bas za K8).Drugo je gume za nas koli volimo po nekada da sidjemo na neku livadu ili zemljani put.Ne sumnjam da su next,anake3,pilot road.... vrhunske gume ali koje su to koje mogu zadovoljiti i tu drugu stranu? P.S Imate li neko upustvo na Srpskom vi koji ste kupili nove motore kod nas? https://www.tourenfahrer.de/motorrad-technik/praxis-und-ratgeber/reifen-fuer-reiseenduros/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na linku za gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Novembar 28, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju lanac i lančanici za DL650 imam nov DID set iz louisa cena 130 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce da trebaju za prolece ako ne naletim zimus na jos neko snizenje pa bude jos povoljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi ima li neko upustvo na Srpskom za K8 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Novembar 29, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti treba iz uputstva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sta.Nemam nista a volim po malo zimi da sredjujem motor.Za kle-a sam imao ostampano svih 400 stranica manuala(ali na engleskom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Novembar 29, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor se dobije priručnik za vlasnika i tu ima tek par osnovnih stvari vezano za održavanje motora.Tebi treba service manual ako hoćeš da šrafiš ozbiljnije po motoru.Jedino da skineš sa neta ili kupiš negde na ebay. Ako nekome trebaju bočni koferi sa nosačem komplet,drugar prodaje... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116398-givi-v35-koferi-nosa%C4%8D/ Bočni koferi Givi v35+ nosač bočnih...sve komplet za 200 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu da nadjem ni na netu za K8.Moracu da vidim taj prirucnik negde makar da bacim oko.Trebaju mi i ti koferi i nosaci ali sam trenutno dekintiran posle nabavke motora a tek krece ski sezona .Jedino kad prodam gornji kofer pa dodam nesto kasnije ... U svakom slucaju hvala ti Milanezi na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde ko ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Decembar 15, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim V strom 650 nije paljen oko mesec, mesec i po, dana, ispod strehe, pod ceradom, veceras upali na po kljuca>Jako sam srecan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...