jboban 412 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, mogu se naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 17, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan E sad se dvoumim izmedju alu i metalne varijante? Ovaj drugi je malo tezi ali i jaci! Znam da strom nije bas za neki off ali kad mogu krave od 1200 ccm onda i on moze! Cilj je samo proci od tacke A do tacke B cisto da zadovoljim zelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Namena skidplate nije zaštita ako ga najašeš na stenu, nego od sitnih kamenčića, rizle, pa je svejedno koji izabereš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Katana, a ja mislio Strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Januar 17, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara. Odgovara li za malog K9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 24, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li mali strom senzor polozaja menjaca (GPS)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima. On daje odgovarajuće napone, a sa njega se uzima nivo za indikator brzine menjača koji se može dodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod tog pokazivača stepena prenosa,da li je neko ugrađivao to na svog stroma?Ima jeftinih da se kupi u Kini samo se pitam kako li se to ugrađuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 24, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Taj pokazivac stepena prenosa je po meni apsolutno nepotreban... U 95% slucajeva znam u kojoj sam brzini, jednostavnim pogledom na obrtomer ili po osecaju raspolozivosti motora... Onih 5% ako se zaebem mos misliti, ako ti treba niza krkni ga u nizu i zavrsen posao, isto i za visu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ugrađuje se relativno lako, a ja sam se nekad nosio mišlju da to ugradim, ali sam odustao. Čitao sam i iskustva drugih koji to imaju koji kažu da posle nekog vremena postane potpuno nepotrebno, pa neki i skidaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je u većini slučajeva nepotrebno ali pošto mu nije cena skupa onda sam razmišljao da ugradim isti...ne vidim zašto bi neko skidao posle nekog vremena...jedino ako posle ne pokazuje tačan stepen prenosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas ga ni na kolima a ne verujem da gledas u menjac da vidis u kijoj si brzini. Sto kaze Pitans, presaltas i gotovo... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga ne imao, ima uzalud da tražiš sedmu brzinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je priče o tome kako je i šest brzina na Stromu kratko (malo) pa su neki probali drugačiji odnos lančanika, na račun snage i startnosti, posebno u nižim brzinama. Međutim, sve kada se sabere i oduzme, najbolje je ovako kako je, fabrički. Koliko god improvizovali i pokušavali nešto bolje da uradimo, ispostavi se da su ga Japanci već doterali do savršenstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je priče o tome kako je i šest brzina na Stromu kratko (malo) pa su neki probali drugačiji odnos lančanika, na račun snage i startnosti, posebno u nižim brzinama. Međutim, sve kada se sabere i oduzme, najbolje je ovako kako je, fabrički. Koliko god improvizovali i pokušavali nešto bolje da uradimo, ispostavi se da su ga Japanci već doterali do savršenstva Naravno. Odavno znamo, ceh fenomenalno glatkoj voznji svugde osim na autoputu placamo relativno visokim obrtajima na 140+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Srećom da nam 140+ i ne treba. Nismo R-ovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan 150-160 na autoputu je najbezbednije... moje skromno misljenje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 150-160 na autoputu je najbezbednije... moje skromno misljenje 1+ Takodje mislim da je to idealna brzina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 25, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam malo produzen stepen prenosa sa prednjim zupcanikom koji ima 1 ili 2 zuba vise...nisam siguran... Ubrzanje me zadovoljava a takodje i krajnja brzina...140-150 drzim bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu dilemu. Gde je najbolje zalepiti registracionu nalepnicu? Možda sam pogrešio, ali uzeo sam za lepljenje spolja, a ne iznutra kao npr. za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu dilemu. Gde je najbolje zalepiti registracionu nalepnicu? Možda sam pogrešio, ali uzeo sam za lepljenje spolja, a ne iznutra kao npr. za auto. Nisi pogresio, da si uzeo iznutra morao si da je zalepis na vizir, a skinuo bi je malo sutra. Na mom stromu su bile 2 na viziru, jedva sam skinuo, naravno sa vidljivim ogrebotinama sto svezih, sto od prethodnih skidanja. Zalepi brate gde god, vidjao sam i na ramu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan na viljusku nemoj, da te upozorim unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih nigde gde je na udaru kamenčića i ostalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја лепим на рам напред код волана, поред плочице. И ту се лако скида. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...