Gremlin 24 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, kako da ne, lazovcina najobicnija, pravi baron Minhauzen...Taxi-sti su samo jaki kad njih 50 nadje nekog sirotana koji je upao u konflikt sa nekim od njih pa ga svi zajedno premlate ko vola u kupusu. Da ne govorim o bezbrojnim blokadama grada kad oni hoce povecanje cena i ovo i ono, maltretiraju ceo grad a kad je kijamet i zima, a i o vecim Svecima, pre ces da dobijes 7-icu na Lotou nego taxi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi lik kod mene i kaze cujem da si kupio motor, sta si kupio, a ja kazem BT9o, a tek ce on, a-bicikla, ja bre vozim motore, i pocinje prica, vozim tako ja jednom autoputom, vozim 2oo, i jedna budala me isece i ja onako skrenem u njivu i jedva uspem da se zadrzim nogama da ne padnem, i udarim u kucu, i silazim ja sa motora gledam, i od tad vise ne vozim motor... A ja - bez reci... Ima ih raznih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto lazu... ajde kad lazu one koji nemaju nikakav kontakt sa materijom.... ali kad lazu ljudi koji redovno voze motor i pri tome jako dobro znaju zna znaci pad sa njega, a ovaj sa 200 uleteo u njivu.... o Boze........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan ljudi znam dosta taksista bajkera svi su 100% okej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan pa du mu pojasnim da imam kilo kljuc u laktu....i cekic za peglanje limarije u pesnici...selja jedan obican,, Umro sam od smeha, Bokilicu pravi si Popaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taxista je cak noris,bokilic popaj,nesic vozi biciklu a njegov ortak vozi 200 po njivi i rusi kuce haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5946 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, imam drugara Saju, mnogi ga mozda i znaju, bio je tajger. Pre jedno 20 godina je glavom probio neka vrata od Kadeta, pa ima lep, potkovicast oziljak tacno iznad linije kose. Kaze "moracu da se opet osisam na kratko, pocele musterije da mi traze kusur, ne vide oziljak" . Inace, vozi motore 30 godina, nas covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan A sto si uopste pricao sa tim taxistom kad si cuo kakve gluposti baljezga. Zamolis ga ljubazno da gleda svoja posla i cao. Taj je izgleda prethodno vece sanjao da je akcioni negativac, pa ti je prepricavao svoj glupi san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a onda je mrmot zamotao cokoladu taj je jedan od brace grim cudo nije rekao da je on fantom sa porseom iz 80-tih(mladji mozda ne znaju,ali covek nije ziv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi lik kod mene i kaze cujem da si kupio motor, sta si kupio, a ja kazem BT9o, a tek ce on, a-bicikla, ja bre vozim motore, i pocinje prica, vozim tako ja jednom autoputom, vozim 2oo, i jedna budala me isece i ja onako skrenem u njivu i jedva uspem da se zadrzim nogama da ne padnem, i udarim u kucu, i silazim ja sa motora gledam, i od tad vise ne vozim motor... A ja - bez reci... Ima ih raznih Koji lik! 200 motorom u njivu! Dobar je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da taksista nije mrmot koji pakuje cokolade..... ;D ;D ;D ;D,ima imbecila IMA...,ja bi ga sa boxerom upoznao malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan da nije ovaj tezak mufljuz,kupler majstor i hostapler?Nadogradio je baja pricu za sve pare.PROFIL mrzi motore,ljubomoran je na vlasnike istih {jel ih zene vise vole} dokolicu leci "GUMENIM" obratite paznju gumenim cekicem za sve vidove peglanja i samozadovoljavanja,od pokusaja tuca ima dva guranja na velikom odmoru i kao plus izopacenu ali nadasve bujnu mastu ENDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi se ipak trebali najeba..i keve nekom taksisti onako cisto iz razonode Nesto sam razmisljao kako resiti problem sa vozacima kola, recimo da bi trebalo formirati par ekipa na motorima bez tabli koji bi se vozili po gradu i najebavali keve svima koji ih iseku pa kad to sve stigne do novina mislim da bi vozaci automobila imali nesto vise respekta prema bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hm....kad sam imao 16-17 godina,a to je bilo pre.......imali smo odlican recept da se osvetimo vozacima kola koji su bili problematicni prema nama. ali mislim da ne bi bilo lepo da dajem los primer mladjima,ili ne daj boze da me pronadje neki od ojadjenih vozaca . nije bilo direktnog kontakta sa vozacem i kolima, a bilo je mnogo lakse kad su dvojica na motoru. trazi malu pripremu u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 7, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan hm....kad sam imao 16-17 godina,a to je bilo pre.......imali smo odlican recept da se osvetimo vozacima kola koji su bili problematicni prema nama. ali mislim da ne bi bilo lepo da dajem los primer mladjima,ili ne daj boze da me pronadje neki od ojadjenih vozaca . nije bilo direktnog kontakta sa vozacem i kolima, a bilo je mnogo lakse kad su dvojica na motoru. trazi malu pripremu u garazi A to je onaj recept od tri slova, zaboravih kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koja tri slova, na sta mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Novembar 7, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na UK2 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan naturlich, ali kako je to kostalo u radnji(a mi bez kinte), a u 5 ujutru jogurt je bio djabe ispred samiske, a pakovali ga u ona trouglasta pakovanja tj. mala piramida....znaci idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...