Pablo 1965 Napisano Jul 11, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Od Cetvrtka na kioscima! Najava broja 4: http://www.bjbikers.com/index.php?contentid=103 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Jul 15, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta je sad nema komentara ! gde mi je termogedzo navikao sam na njegove komentare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa mene si stavio u sliku za uvodnu rec u proslom broju pa sad nemam sta da iskomentarisem, cekam da uporedim kakva je revija samnom i bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dopao mi se onaj tekst sta se desava kad motor "pici" 270 km/h. Inace ovako nije lose(standardno dobro). :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 17, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem sem gomile slika sa kojekakvih trka i skupova ja ne videh nešto tekstova. Može to i mnogo bolje, pitanje je samo da li æemo mi imati dovoljno strpljenja/novca da to i doèeka :wink: mo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Jul 17, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem sa Pekijem. Puno slika, a veoma malo tekstova. Normalno treba da bude vise tekstova nego slika. Ja cu i dalje da kupujem taj casopis sa nadom da ce se jos popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeceg broja opet promene ,bice vise teksta i vise strana ,a sto se tice trka moramo da forsiramo sa slikama da ljudi vide da nasi momci voze napolju da bi sto vise sponzora privukli u motosport ,inace hvala svima na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne gresim video sam ga negde www.motori.hr ili www.motoplus-web.de nisam siguran ali sam siguran da clanak o kupovini motora je sa www.motori.hr Sasa nemam nista protiv, samo da se navede izvor odakle je...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 20, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan iskreno slucajno sam nasao zalutao broj 3(pre 3 nedelje) na nekoj trafici i kupio ga da vidim dal ima nesto zanimljivo i naisao sam na adresu ovog sajta sto je za pohvalu i na nagradnu igru sto me privuklo da nabavim broj 4 i da kupim broj 5 nemogu dati pojedinacnu ocenu ali mi se cini da sam vecinu stvari koje sam procitao kao i dosta slika vec video negde na netu sto mi se nimalo ne dopada pogotovo za 200 dinkica da neko sedi i prekucava tekstove i stampa slike, no nije to ni lose mnogo ljudi u Srbiji nezanima njakanje po netu, elem sve u svemu nije toliko lose stampa i kvalitet mi se dopadaju mozda su tekstovi "ukradeni" ali su i korisni mada bi bilo lepo da se isprave i greske u pisanju kao i da se angazuje neko ko ce to fino procitati i napisati cisto srpskim jezikom jer sam primetio da se negde u nekim tekstovima koristi "srpsko-indijanski" recnik, sto mi je za 200 dinkica bas zasmetalo. Znaci sa moje strane ocena vrlo dobra jos samo da angazujete dobar lektor i eto ocene odlican za celu redakciju. :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sad video da postoji ova tema. Kasno se oglasavam ali sta sad... Nema ni veze... Iskreno, meni se ovaj broj 4 bas svideo. Ima dobrih tekstova (pogotovo onaj od 270km/h (sta li se desava na 290 :roll: )), lepih slika, nema gresaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...