acim 765 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baziran na SV650 agregatu, dakle V-Twin, ram kombinacija čeličnih cevi i aluminijuma. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/september/22-28/sep2508-Official-picture-2009-Suzuki-Gladius/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne svidja mi se ni malo... bas je penzionerski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan interesantan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od ružnijih nakeda u klasi 600ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi se sa promenom prednje maske dobio jedan od lepsih nakeda ovako nije nista narocito Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se retko vidja. Mada motor ne izgleda lose. Zanimljiva spravica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepo izgleda. Svidja mi se ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne svidja mi se ni malo... bas je penzionerski. sve lagano nije mi strano ala je leeeep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Najzad neki golac po mom ukusu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Motor za laganicu, meni lepo izgleda, ali o ukusima ne treba diskutovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne preterano originalno, nit smrdi - nit mirise, mada da bih mu dao konacnu presudu bilo bi neophodno jos par slicica. Dizajn mi malo previse mirise na Dukatija i Avgustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ne preterano originalno, nit smrdi - nit mirise, mada da bih mu dao konacnu presudu bilo bi neophodno jos par slicica. Dizajn mi malo previse mirise na Dukatija i Avgustu. Malo vise,tj. previse, ocu reci mnogo, tj. namrtvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ne dopada mi se, pogotovo far nekako je ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2822 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Metroseksualac klasičan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krle 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd -Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi moja zena rekla"kao TOMOS" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan treba ga vidjeti uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne preterano originalno, nit smrdi - nit mirise, mada da bih mu dao konacnu presudu bilo bi neophodno jos par slicica. Dizajn mi malo previse mirise na Dukatija i Avgustu. Malo vise,tj. previse, ocu reci mnogo, tj. namrtvo Ne bi bilo to ni tako lose da su adekvatno iskoriscene italijanske ideje. Ovako je vise kao neka skrnava, jeftina kopija. Za razliko od njega SV recimo ne izgleda kao motor visoke klase i mister univerzuma, ali to ni ne pokusava da bude tako da je po meni mnogo korektniji jer se izgled slaze sa onim sto zaista i pretstavlja, za razliku od ovog modela koji kao da pokusava da bude ono sto nije. Jbt kao da radim psiholoski profil masine na osnovu slike :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike u crnoj boji A evo i oklopljene verzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan auspuh me podjeca na neki skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi moja zena rekla"kao TOMOS" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sv i gs su stvarno lepi motori a ovo je bas gadan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je ukus...Meni je dosta lepsi od sv..Mnogo mi je ruzan onaj auspuh na SV...Jel poceo od 2008 da se proizvodi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi! Znate i sami kako se kaze: o ukusima se ne raspravlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uh...meni je SV ruzan. Licno gledano,ima najruzniji aspuh koji sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi! Znate i sami kako se kaze: o ukusima se ne raspravlja! Tacno tako.u potpunosti se slazem zato sam i poceo post sa "sta su ukusi..."(meni prelep, nekome se ne svidja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...