GixxerK6 819 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ubiše ih sa Euro pravilima, auspuh je samo ono što se vidi spolja a problem oko mapiranja motora da bi ispunio sve norme od ler gasa pa na gore je mnogo veći problem za fabriku Euro 2 je još bilo ok, idemo ka tome da će auspuh biti kao na kolima znaš ono prednji lonac, zadnji itd.. Ja bih vozio sve nisam vezan ni za koga niti za neki brend pa i K9 ;D Meni je K6 koga vozim bio jako ružan u momentu kada sam imao R1 2004 ali sam ga kupio zbog performansi što mi se odmah dopalo a posle mi je legao i na oko. U Markosu je jedan K9 već uplaćen Trka je ko će biti drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan gsxr 600 k9 sam video pre skoro mesec dana kad sam isao u selo. Nisam mogao da verujem da ga vec neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan gsxr 600 k9 sam video pre skoro mesec dana kad sam isao u selo. Nisam mogao da verujem da ga vec neko ima. Jel si siguran u to? 600 K9 i K8 su isti, osim možda boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa prvo sam i ja mislio da je k8 i slucajno bacim pogled na farove,KAD ONO k9! al i ne cudi me jer mi je selo relativno blizu Shapca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan pa prvo sam i ja mislio da je k8 i slucajno bacim pogled na farove,KAD ONO k9! al i ne cudi me jer mi je selo relativno blizu Shapca K9 ce imati iste farove kao i K8, jedina vizuelna razlika ce biti u boji. S obzirom da K9 jos nije zvanicno u prodaji, to sto si video je model K8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da k8 ima drugaciju svetlosnu grupu. Bice da ih nisam vidjao puno po gradu,pa sam se zeznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj beli bas dobro izgleda, a na njemu mi ni auspuh nije toliko ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nije tolko ruzan, pa pogledaj kako je nakaradan, ko sa Vespe da su uzeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekoliko slika ovog odvratnog auspuha Kažu da su nove Tokico kočnice i dalje radijalne, ali sada monoblok od kovanog aluminijuma. Olakšani su i točkovi. A evo i ovde divne Showa viljuške ali sa karbonom preko trokuta ;D Ima i jedna brljotina koju su navodno napravili jer su tako tražili trkači. Dugme koje menja mape ubrizgavanja je sada ovde: A Mode taster koji je ranije menjao mape u stvari sada menja funkcije na instrument panelu: Uzgred meni se sviđa ovaj motor, volim novotarije i naučna dostignuća, ali bih mu obavezno zamenio auspuhe za neke Yoshimure ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan K9 (6OO,750) su dobili samo novu belu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i Hayabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo videa http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/2009-suzuki-gsx-r-1000-video-ar65224.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mene nervira ovaj ukras .....naspram njega ram mi deluje nekako slabasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno hiljadarci auspuh izgleda kao patlidzan.. nisam hteo odmah da komentarisem,reko' svidece mi se vremenom..prokleti patlidzan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Evo i crnog.Inace sam ljubitelj plavo-bele kombinacije,sta ces tako mi je ostalo od deteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno hiljadarci auspuh izgleda kao patlidzan.. nisam hteo odmah da komentarisem,reko' svidece mi se vremenom..prokleti patlidzan.. xexe u pravu si zato je Bog izmislio Acrapa ;D Jedino sto je glupo da das 12k eura plus oma jos 1k eura za auspoh al to je sto je, ni ostali modeli za 09 nisu nista bolji po ovom pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Oficijelni video: http://www.youtube.com/watch?v=arGWQ31Askw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...