Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Monster 1100

Recommended Posts

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Po svemu sudeci ovako ce liciti novi Monster 1100. Masina ce verovatno biti ona iz Hypermotarda (1078 ccm 90 ks), tockovi sa S4R serije, nova jednorucna zadjna vila itd, itd... Videcemo kad Ducati zvanicno baci slike

Monster 1100

cgqT1_04has8.th.jpgthpix.gif

Monster 1100 s

3YhKh_13hui5.th.jpgthpix.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

aaaaaaaaaah! uuuuuu.... 862918ry7.gif

Sta reci, ovaj beli mi je lepsi i od S4RS ! smil43eb2acef0a9epi8.gif

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

E, primetio sam (tek da naslutite koliko dugo blenem u slike) da je najniza tacka- filter ulja!

Znaaaaam, nije enduro, ali zamislite za zakacite bankinu ispred omiljenog kafica!  >:(

Gre'ota, a taman sam misl'o da pazarim jednog...  :P

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

E, primetio sam (tek da naslutite koliko dugo blenem u slike) da je najniza tacka- filter ulja!

Znaaaaam, nije enduro, ali zamislite za zakacite bankinu ispred omiljenog kafica!  >:(

Gre'ota, a taman sam misl'o da pazarim jednog...  :P

To sam i ja primetio. Slicno je na onomm Suzukiju iz ove teme ali je ovde nesto izrazenije. Sem toga vrlo su im slicni ramovi...

aaaaaaaaaah! uuuuuu.... 862918ry7.gif

Sta reci, ovaj beli mi je lepsi i od S4RS ! smil43eb2acef0a9epi8.gif

Pa skoro godinu dana te cekam na penal  ;D ;D ;D Fala Maki

A sad citat  ;D ;D ;D ;D

Ducati je ovog puta od ovako prelepog motocikla...

m9cmp_s2rfl0.th.jpg

...uspeo da napravi ruzno pace!

IA0Hl_2075ducatimonster696lefhe7.jpg

O ukusima ne vredi raspravljati, ali meni je ruzaaaaaan!  8)

Pa skoro godinu dana te cekam na penal   ;D ;D ;D Fala Maki

Djusi nemas pojima! 1095uc1.gif

Ono sto Italijani vrlo dobro znaju je da detalji dele obican od odlicnog izgleda motora. Monster 696 sam video uzivo i NIKAKO mi se ne dopada. Deluje totalno nedovrseno, suvise plasticno, suvise jeftino, suvise...japanski.

A pogledaj ovaj! Pogotovu taj srebrni! Resetkasta rama u crvenoj boji, jednostruka zadnja viljuska, mislim pogledaj samo te tockove  :o, dodje ti bre samo da stoji i blenes u njega! I odjednom me bas briga koju masinu nosi (dokle god se cuje dobro), kako se ponasa u voznji, koliko kosta... Takve motore Ducati treba da pravi, motore koji te nateraju da zastanes kad prodjes pored njih, da se okrenes za njima kad ih vidis na ulici... Neznam, mislio sam da su izgubili smisao malo sa novim 696, ali OVO... Predivno...

404.jpgthpix.gif

A pogledaj ovaj! Pogotovu taj srebrni! Resetkasta rama u crvenoj boji, jednostruka zadnja viljuska, mislim pogledaj samo te tockove  :o, dodje ti bre samo da stoji i blenes u njega! I odjednom me bas briga koju masinu nosi (dokle god se cuje dobro), kako se ponasa u voznji, koliko kosta... Takve motore Ducati treba da pravi, motore koji te nateraju da zastanes kad prodjes pored njih, da se okrenes za njima kad ih vidis na ulici... Neznam, mislio sam da su izgubili smisao malo sa novim 696, ali OVO... Predivno...

Hvala kolega sto si shvatio sustinu... Bravo. Sad mogu da ti skinem dug umesto 73 skidamo na 70  8)

А сада идемо из почетка. Званично

380612736_UnLY2-L.jpg

Долазак нових 1100 и 1100 Ѕ повећава бројност Monster фамилије, фамилије која редефинише Naked мотоцикле и намеће се као нова икона италијанске изванредности.

380612471_Q7iYu-L.jpg

„Мање  је више“ филозофија која прати нове Monsterе подвлачи Ducatijevu сталну потрагу за истински компактним мотоциклима високих перформанси, а ови нови модели су успели у овоме, па представљају бољи комплет од њихових претходника. Monster 1100 тежи 169 кг (168 кг Ѕ верзија), чиме је далеко најлакши мотор у својој категорији.

Дизајн новог Monsterа 1100 представља савршен баланс спортских перформанси, возачког задовољства и запањујућег изгледа. Са својом новом једноручном задњом виљушком, врхунским компонентама, тркачки оријентисаном шасијом и 15 година еволуције, Monster 1100 сада заузима своје место на челу Monster фамилије.

380611448_AbkpD-L.jpg

380611668_fQysh-L.jpg

Monster 1100 Ѕ је спој лакоће, снаге, дизајна и ексклузивности. „Ѕ“ носи 43 милиметарске Ohlins предње виле и унапређен Ohlins амортизер назад. Поклопци каишева, штитници ауспуха и предњи блатобран су од карбона чиме је маса мотоцикла смањена за 1 кг. Упечатљиве фелне са 5 кракова су тркачко златне боје, чиме Monster 1100 Ѕ добија још елегантнији стил и спортски изглед као стари Ducatijevi тркачки модели.

380611873_iXAqS-L.jpg

380612160_DtVMt-L.jpg

Обе верзије новог Monsterа 1100 долазе фабрички персонализоване са поклопцем задњег седишта и „микро“ ветробраном, од којих се оба могу скинути. Покреће их харизматични двовентилски Desmodromic са 2 цилиндра који испоручује 95 кс при 7500 обртаја и даје импресивних 105 Nm на 6000.

Прво јавно приказивање Monsterа 1100 биће на Међународном сајму мотоцикала у Келну (INTERMOT – хала 8) који почиње 8. октобра.

Више детаља о овим моторима биће доступно на новом Monster сајту укључујући слике, техничке податке и мултимедијални садржај.

Како ствари стоје сада Monster 1100 испоручиваће се у три боје: црној, црвеној и сивој

380612829_TTiCV-L.jpg

380612966_uf9ba-L.jpg

380613084_8XmQs-L.jpg

A Monster 1100 S у црвеној и белој

380613206_eTjrL-L.jpg

380613308_TMxqi-L.jpg

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Nikad mi nije bilo jasno kako nekome moze da se svidja dukati dizajn,izuzem njihovih R motora.

al dobro,o ukusima ne treba raspravljati :/

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Talijani su najljepsi nema sta.....nakedi izgledaju za desetku....samo ne kontam zasto su tako mali motori u stvarnosti?

Izgled je 10 pluuuussss

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver

Motor izgleda brutalno,stvarno je extra.

Video sam uživo 696 u salonu gde sam kupio moju Apriliju-stvarno extra,ali i EXTRA mali motor.Realno jednosed,ali dizajnerski VRH.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja