drmilan_ 5476 Napisano April 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari, Kupio bih gumene rucke 115 duzine, ako neko ima, ili neke viska da mu ne trebaju.. pozeljno da su crne i da imaju otvor sa strane za tegove, ako ne iskrojicu ih ja, ne daje mi se 1800din za par gumenih rucki sto prodaju na kp, al ako u dogledno vreme ne nadjem nesto jeftinije ne preostaje mi nista drugo.. Hvala! Promenio April 3, 2021 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Oxfordove super grip, što bi se reklo "NOVE, NOVE" sa otvorima za tegove. Ako ti odgovaraju, tvoje su Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan E da, dužina je 125mm ali mislim da mogu lepo da se skrate na 115mm.Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano April 3, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Aj pusti sliku, moze i na pp a moze i tu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mogu da pošaljem slike mojih, ove su u pitanju:https://yamahabarel.com/proizvod/oxford-super-grips-rucke-crne-125mm/Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano April 4, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Reseno, dobijam od kolege @00vladan! Veliko HVALA! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...