sparco 149 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da nece ko od vas ici u pulu na 3 dana beach party oko prvog septembra pa da se usput nadjemo negdje,najava je da ce dado topic i atomsko sklonishte svirati,plus hektolitri piva i strip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislish na bike fest a to bi trebalo da je prvih dana sep u Puli.....Ja bih trebao ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan upravo na taj fest sam i mislio kako bi ishao kuda probably zagreb pa pula autoputevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Moto susret u Puli u organizaciji MC 'Twin Horn' održava se 01. - 03. 09. 2006. i nadam se da æemo se tamo naæi, ali možda i prije na skupu MK 'Arhangel' ! Pozdrav P.S. Biker fest se ugasio prije dvije godine, a održavao se krajem 07. mjeseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan upravo na taj fest sam i mislio kako bi ishao kuda probably zagreb pa pula autoputevima Pa da. To bi otprilike bio plan...najverovatnije drug i ja! PS.i josh neshto...savetovali su mi da ...uostalom prochitaj: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1454 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...