spel 72 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan komsho...a ko kaze da ovo nije gradska (sabacka), plaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan dakle, komsija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ...kad ono, u gradu Sapcu u jednoj od starijih gradskih ulica u dvoristu jedne porodice stoji...moj HD :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Chicago by NASA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan komsho...a ko kaze da ovo nije gradska (sabacka), plaza? lep pokusaj ;Dfali malo duzine,sirine,malo hladovine,tuseva,kafica,sportskih terena,sportiskinja ,parkinga...al imate spasioce ...sala mala...i to je nesto kad je vrucina...ja se inace nekupam na mitrovackoj plazi zbog guzve,leti je tu negde oko 10000 kupaca i kupacica ;)pa biram kupanje iz camca...nadam se da cete i vi imati nesto slicno...a dok nenapravite tu su komsije...ni mi nemamo mnogo toga pa se slepamo kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan E, pazi. Svaka cast - ali sve to nabrojano zaista postoji. Samo sto fotografija ne moze da obuhvati. Mozda cu kasnije dodati jos neku fotku gde se to lepo vidi: sportski sadrzaji, tusevi, tobogan, decije igraliste, trim staza, parkiraliste itd. Ove godine je oslobodjen put pored kasarne koja je prekidala stazu izmedju novog i starog mosta, jer je kasarna izmestena. Na prostoru bivse kasarne sada se postavljaju nova igralista. Sabac stvarno ima problem sa prilaskom Savi jer je devedesetih napravljena krupna politicka greska da se na tom prostoru postavi gradska deponija. To je na vise godina osujetilo planove i mogucnost urbanizacije grada u navedenom pravcu. Ako bih se ja pitao, taj potez (ali i u vecoj duzini), prilagodio bih zoni za setnje, voznju biciklom itd. To je, dakle, vise nego logicno. Nesto kao kod vas. Na zalost, gradjanska svest je jos uvek na niskom nivou pa prema tome ljudi nisu raspolozeni da daju svoj doprinos u uredjenju tako vaznog dela grada, koji se "oslanja" na reku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Kada se spustis malo do reke, na plazu i kada pogledas prema "starom" mostu tamo gde je nekada bila kasarna otvara se mogucnost za prosirenje plaze i setacke zone. Iza starog mosta, dalje nalazi se vikend naselje posveceno reci i zivotu na njoj. Verovatno je potrebno puno sredstava da bi se to sredilo ali, kazem gradjanski doprinos, koji na zalost, ne postoji mogao bi da bude od velike koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ..i pogled na drugu stranu, ka "novom" mostu ima svoju domenziju. Iza tog mosta nalazi se industrijska zona. Jos jednom, gradjanska svest je ovde presudna. Pored angazovanja ostalih kapaciteta drustva. I sredstava, naravno. Npr. ja bih angazovao sve zivo: od vojske, zatvorenika, raznih nevladinih organizacija, sportskih i ostalih na uredjenju. To bi tek bile akcije. Svake nedelje - ajmo da se radi. Da vidis kako bi sve sijalo. Ovako: zapustenost, nemar, destrukcija i nedostatak novca - cine da je stanje ovakvo kako jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ..evo kako sam ja video Sremsku Mitrovicu jednog lepog junskog dana ove godine, kada sam sa prijateljima dosao motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas, na kafi u kafeu u centru grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep grad Sabac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 9, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep grad Sabac... Jeste,jeste...dolazim cesto tamo..imam tetku i sestru u Majuru,a druga sestra je u Sapcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nisu slike grada jer i nema baš nešto lepih mesta u gradu za slikanje ali zato imamo dunav koji vredi slikati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Sabac. U ovoj staklenoj "kuli" na trecem spratu, u centru grada je moje radno mesto *otvoren jedan prozor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;)samo jedno mesto na svetu se zove dom.... Devojka mi je iz Sremske Mitrovice pa reko da ti pokazem jednu fotku iako imam dosta dobrih ali cu posle okaciti naravno fotke Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa nismo ni mi gubavi, evo po koja iz Trebinja grada!? ;D U Trebinje sam bio nekoliko puta i zaista prelep grad. Mixa, jel ta crkva sto si slikao on na brdu, jel se bese Gracanica zove? A iz Trebinja znam Kalajdzice, rade sa prodajom naocara i sociva, Ognjen se zove jedan od njih koji rade i drze radnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da , to je Hercegovacka Gracanica ili ti Hercegovacka replika Gracanice. Za Kalajdzice znam, ali njh ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan VALJEVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2020 Napisano Decembar 11, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti dala za ovu prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti dala za ovu prvu... ... i drugu, i trecu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Treca je dobra, prva je odlicna, ali druga, druga otkida. Mestre kako a sahvata, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kosovska Mitrovica koje se rado secam, sa starim mostom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan A ove Kosovske Mitrovice se ni ja ne secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Naravno tvrdjava Malo fotki sa tvrdjave Miletic kroz prozorcic katolicke crkve (poznatije u novom sadu kao katedrala i ako to nije no ne bitno) Jos koja sa vrha crkve (pogled je odlican mislim da se vidi ceo grad posto terasa ide oko tornja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...