Motoholic 2331 Napisano April 21, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vršac: .... Slike su sa neta. Ovo nisam video na vreme; pokajao sam se što sam ti dao plus. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan PULA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Velika Plana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 7, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan oćemo li već jednom preći na sledeću stranu .... dok iskrolujem onaj vršac s neta smorim se.... aj nek još neko nešto postuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahaha i ja sam to isto pomislio Inace Strujo, dobre su ti fotke, nisam znao da je Velika Plana ovako velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 7, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da napishemo svi po koji post i otici ce tema na sledecu stranu Strujo veliki + extra su fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Vršac je prelep gradić! Svaki put kada se vraćam iz Bele Crkve,obavezno svratim na piće u centar. Samo, nikad nemam dovoljno vremena da odem gore na tvrđavu, ali biće prilike... Je l´ još postoji festival ,,Grožđenbal"? Znam da je negde oko septembra... Predzadnji ili zadnji vikend septembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Biće još slika kada pređemo na drugu stranu, ako me ponovo ne uhapse! Plava zgrada je zgrada policije i priveli su me na "informativni razgovor" dok sam je fotografisao... Edit, evo nas na drugoj strani! Etno selo "Moravski konaci" u Velikoj Plani: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 7, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 8, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan most i mesec by istok pavlović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo noću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 14, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Krupanj by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3580 Napisano Decembar 14, 2012 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su, bar po meni, 2 bitna obelezja mog prelepog grada (muzej u Sumaricama gde su streljani djaci Prve kragujevacke gimnazije tokom Drugog svetskog rata i slika te cuvene gimnazije) + cuvena plaza koju sam "metnuo" jer je lepa i privlaci dosta posetilaca iz obliznjih gradova i jedna prelepa slika zavejanog mosta na Lepenici. Prelep je moj Kragujevac i od onih koji ovde studiraju iz drugih gradova, retko ko se vrati u svoj rodni, s razlogom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 13, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Brankov by Slobodan Gosic, on Flickr Beograd na vodi by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 21, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_0116 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...