vvdaniel 95 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan za neku laksu voznju sad u subotu 27.IX. Planiram da krenem iz NS ujutru pa gde me put odnese. Ako neko ima ideju ili je voljan da mi se pridruzi, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan "grof' ideli se negdje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za... Kakvo vreme najavljuju za subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 24, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Za subotu najavljuju kisu, ako iste ne bude bilo nas par iz Beograda za V. Planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam ja gledao prognozu, rekli suncano do 19 stepeni. Sto se tice rute meni je sve jedno, ako neko ima predlog. Temerinci su isli u obilazak dvoraca u vojvodini, pa ako nam se neko od njih pridruzi mogli bi i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako.. vrh. Svi prognoziraju drugacije... Mi bismo verovatno isli za V.Planu , ali ne auto putem, autoput smara. Ja cu sacekati petak, subotu, pa da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za Novi Sad za naredne dane: http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=75634&idg=2&idz=1&idf=5636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam za ! Samo videcemo kakvo ce vreme biti .A dotle videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 25, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ta ruta sa zamcima,samo da nas vreme posluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 25, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je humanitarna zurka otkazana... Da li ima neko da blize nesto kaze o tim zamkovima? Lokacije i bar neka slika?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2104.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam ja gledao prognozu, rekli suncano do 19 stepeni. Ne bih da vam kvarim, ali u međuvremenu su lepo vreme sa subote "prebacili" na nedelju. http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm U subotu 40% šanse za kišu, a u nedelju 0%, tek da znate. Ovaj Branko Sparavalo mnogo dobro "pogađa", znam to jer svakodnevno pratim njegove prognoze zbog firme. A može da se vozi i po kiši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Septembar 25, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete isli u nedelju i ako mi vasa tura po Vojvodini bude odgovarala.Racunajte i na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ici sledecu marsutu Novi Sad-Kac-Sajkas-Titel-Prelez-Zrenjanin-Melenci-Basaid-Kikinda-Padej-Coka-Senta-Ada-Becej-Temerin-Novi Sad Mozda budem i menjao usput videcu kako mi odgovara planiram da krenem sutra ok 10-11 sati. Ovaj krug ima ok 270km. Planirana putna brzina mi je 80-100 km/h u zavisnosti od puta, nikako brze. Pa ako neko zeli samnom nek se javi danas u toku dana. 063/548-846 Daniel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za dvorce u nedelju.Najavljeno je 20 stepeni bez kise. Gde se nalazimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda se i ja pridruzim voznji po vojvodini ako slucajno neodem u batajnicu da gledam trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...