gordana 0 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sanjam te cesto ,ali nikada kao nocas.jos uvek osecam tvoj miris kao da si od nocas jos uvek ovde.boli,kida..znam da si negde,znam da zivis i kroz svaki san te trazim,molim da te vrate ti koji su te nama uzeli.zasto bas tebe?zasto nemogu da vratim vreme u nazad?milion cudnih pitanja,nigde odgovora.tako sam tuzna...nedostajes nam svima. :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan Gore iznad nas neko nam se smeje, gleda nas odozgo i smrt seje. Neko sa bolesnim smislom za humor, i dali ce i on nekad osetiti umor... Ovaj svet je tako surov i dali ce nam ikada biti jasno da negde gore je izvucen njegov broj.. I mozda vec sutra bude i tvoj i mozda ces i ti kao i on da odes bez pozdrava jer i ti si samo broj... srescemo se jednoga dana tamo gore.. cekaj me i ostavi mi malo piva :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gordana 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema dana da se ne spomene tvoje ime,svakoga dana pricamo o svakakvim dozivljajima,falis nam denise.zivis u svima nama dalje :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako svakodnevno te pominjemo i u mom dijelu Svajcarske brate moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan dendzo brate..vidimo se sutra :'( nedostajes! :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Danas je 3 mjeseca od kako nam je nastradao nas Denis nismo te zaboravili brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gordana 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan za dva dana je tacno 4 meseca od kako te nema sa nama,nedostajes :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 3 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je tacno cetiri mesaca otkad nisi medju nama...nedostajes nam svima...ali je najbitnije da zivis u nama i tako ce uvek biti... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Janjatovic 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima,Zoran inace rodjeni brat Denisa Tatto Glibari,kome zivot oduze jedan nemarani i neodgovorni sarlatan.A takvih je na hiljade,a izgovor im je da nisu hteli,lep izgovor.Mozda bi nas Denis bio ziv da je doticni doktor,medicinski tehnicar urgentnog centra Kragujevac MIROLJUB DJURDJEVIC kako da mu sto brze i bolje ukaze hitnu pomoc,nego je zamislite gledao kako da od mog mrtvog brata ukrade nesto ,ljudi taj isti mu je ukrao telefon,koji je pronasla policija i inspektori MUP.KRAGUJEVAC kojim se ovog puta zahvaljujem na profesionalnosti. Denisov telefon je pronadjen. Za nas velika stvar,mozda za tog propaliteta nije,on nema ni stida ni stida ni duse,ni obraza. Da znate ljudi u kragujevcu i okolini kad zovete hitnu pomoz,pazite MIROLJUB DJURDJEVIC medicinski tehnicar,urgentnog centra Kragujevac,vise gleda da vam nesto ukrade nego da vam pruzi adekvatnu medicinsku pomoc.Pozdrav Denis je uvek sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti lopova pa jel to moguce ljudi umjesto da pomazu unesrecenima a oni kradu sramota braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1788 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1031 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima citav clanak u vecernjim novostima od 2.februara u hronici. Da covek ne poveruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pokojniku ukrao mobilni FoNet , 03.02.2009 17:12:56 KRAGUJEVAC - Protiv Miroljuba Đ. (44), medicinskog tehničara Kliničkog centra Kragujevac (KCK) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je Denisu Janjatoviću (30) iz Šapca, koji je preminuo nakon saobraćajne nesreće uzeo mobilni telefon “soni erikson”. Teško povređeni mladić, podlegao je povredama u Urgentnom centru KCK, a prema navodima policije, prilikom popisa njegovih stvari Miroljub Đ. je uzeo jedan od dva mobilna telefona, koji je kasnije dao maloletnom sinu. Narednog dana, roditeljima Denisa Janjatovića su u Kliničkom centru vraćene sve popisane stvari, ali je njegova majka primetila da nedostaje jedan mobilni telefon, što je kasnije prijavila policiji. Policija je telefon pronašla kod Miroljubovog sina i vratila ga Janjatovićevoj majci. http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=137117 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan denisa nisam poznavao,ali mi je tuga kao da jesam momak na mestu, i nadam se da je i sad na boljem mestu ,nego sto smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i u 'KURIRU',blago receno sokantno i sramotno.Dao covek svom detetu.Nemam reci KRAGUJEVAC - Medicinski tehničar Miroljuba Đ. (44) iz Urgentnog centra u Kragujevcu osumnjičen je da je ukrao mobilni telefon iz kombinezona poginulog motocikliste Denisa Janjatovića (30) iz Šapca i dao svom maloletnom sinu. Tridesetogodišnji motociklista zadobio je povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 23. i 24. septembra prošle godine u Batočini. Nesrećna se dogodila u trenutku kada vozač "juga" nije propustio motocikl "harli dejvidson" kojim se Janjatović kretao iz pravca Kragujevca prema autoputu. Od siline udara bajker je zadobio teške povrede i u kritičnom stanju hitno je prebačen u Urgentni centar u Kragujevac. Iste večeri mladić je preminuo u ovoj zdravstvenoj ustanovi od posledica zadobijenih povreda. "Te noći u Urgentnom centru dežurao je medicinski tehničar Miroljub Đ. Prilikom popisivanja Janjatovićevih stvari on je oduzeo jedan od dva mobilna telefona, koji je kasnije dao maloletnom sinu", saopšteno je iz kragujevačke Policijske uprave. Već narednog dana roditeljima Denisa Janjatovića su u Kliničkom centru vraćene sve popisane stvari. Njegova majka primetila je da nedostaje jedan od dva mobilna telefona marke "soni erikson" koji je njihov nastradali sin imao kod sebe u trenutku nesreće. Nestanak telefona majka je prijavila i policiji. Pripadnicima kragujevačke policijske nije bio problem da lociraju telefon nastradalog bajkera. Pronašli su ga kod Miroljubovog sina i vratili Janjatovićevoj majci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dam po dan i prodje 5(mjeseci)od kako nam je nas Denis nastrado Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan bas sam danas posetio Denisov grob,tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANE-TL1000r 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel-Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Denco svaki put kad odem kod danijela u next setim se tebe tvoja kaciga i dalje tamo stoji ....pozdrav od Johny-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 23.II BICE SEST TUZNIH MESECI OD KAKO NAS JE NAPUSTIO NAS BRET DENIS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEXT-CAFE 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: BASEL-SVAJCARSKA Prijavi odgovor kao problematičan E MOJ BRATE POLA GODINE PRODJE A TI NI DA NAM SVRATIS MOGAO I BAR NEKI ZNAK DA NAM DAS DASI BAR MEDJU NAMA NEGDE U VAZDUHU ZNAO SAM DA VREME CINI SVOJE LJUDI TE SVE MANJE POMINJU I NE SAMO TI I SVI MI KOJI JEDNOM ODEMO BICEMO SAMO PROSLOST BIJO JEDNOM JEDAN ITD ITD AL STACES NEMOJ ZAMERITI LJUDIMA KOJI SU TE JAKO MALO POZNAVALI PA STO BI ONI REKLI JBG.. JA I TVOJ KUME BAS PRE NEKI DAN SEDIMO KOD MENE U NEXT CAFE-U TAMO GDESI CESTO ZA DORUCAK RUCAK PA I VECERU DOLAZIJO I PRICAMO JA MU KAZEM JBT JA JOS NEMOGU DA VERUJEM DA GA NEMA SVE SE NADAM SAD CE OD NEKUD DA NALETIS AL DZABE NISTA OD TOGA EVO TOLKO OD MENE EVO GDE ZVIS JOS KOD MENE U KAFICU CES BITI DOK JA NE IZADJEM ODAVDE TVOJA SLIKA KACIGA I MAJCA KRST I SITNICE EVO I SLIKA STA ZNAM STA VISE DA TI KAZEM I TEBI I SVIMA VAMA A TI BRATE CUVAJ SE NA ONOM SVETU I POLAKO VOZI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEXT-CAFE 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: BASEL-SVAJCARSKA Prijavi odgovor kao problematičan dendza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Denise, zivis i dalje u nasim secanjima. Tu ces zauvek i ostati. Necemo te zaboraviti nikada. Uros, MK Arhangel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Denis zivi, Umiru oni koji ga zaborave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( cini mi se kao da je juce bilo... kazu ljudi.."vreme leci sve". pitam se samo koliko vremena mora da prodje.. mene dusa i dalje boli... :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevaA 1 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan Denise , ti jednostavno ne mozes biti zaboravljen . Cesto prolazim tvojim poslednjim putem , stanem , gledam . . . . . . i ne mogu nista da mislim . Jednostavno je previse tuge u meni , secam se zajednickih trenutaka . . . . . .i onda moram dalje . . . . . .zauvek u secanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...