Abdullah100k 8 Napisano Septembar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem sta citam :-[ Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pekar78 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel CH Prijavi odgovor kao problematičan -Sta reci a ne zaplakati... Otisao je nas drug, nas veliki prijatelj Denis...Neka mu je laka zemlja. Saucesce porodici i prijateljima... -www.mc-dragons.ch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gordana 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( nemogu..ne zelim da prihvatim da tebe vise nema,sve mi se cini kao ruzan san,kosmar. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nighthawk 0 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Nas gubitak je veliki, bol i tuga jos veci. Tuzni, a u isto vreme i srecni i ponosni sto smo ga imali, naseg DENISA. Srecni smo sto vidimo koliko je cenjen, postovan i voljen. Zato bi smo ovim putem hteli da zahvalimo svima koji su ga poznavali i voleli, da se zahvalimo svima koji su tog tuznog dana bili prisutni da sa nama podele tugu i bol i da se oproste od svog druga, hvala i Vama koji koji ste bili spreceni da dodjete. Deco nasa mozemo Vam samo reci da se cuvate i neka Vas Bog cuva. Vrata naseg doma ce uvek biti za Vas otvorena. Hvala Vam iz sveg srca! :'( :'( :'( Neutesni roditelji, otac Branko i majka Vera :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEXT-CAFE 0 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: BASEL-SVAJCARSKA Prijavi odgovor kao problematičan Denis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir Tattoo 0 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim, Ja sam Damir Tattoo, urednik domaceg tattoo magazina, e ovom prilikom bih zamolio nekoga ko je bio blizak sa nedavno tragicno nastradalim Denisom Janjatovicem da mi pomognu posto planiram da u sledecem broju tattoo magazina objavim prilog o Denisu , da se jave na moj mejl Damirtattoo@gmail.com ili na telefon 064/112 06 86. zeleo bih da o njemu prilog napisu njegovi najblizi prijatelji. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kavaja 0 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Damire znam te iz Denisovih prica,ja sam Kavaja Denisov kum iz Basela.Javicu ti se ove nedelje sada sam u malom haosu nadam se da ti mogu dati iformacije koje ti trebaju hvala ti sto si se javio.Pozdrav Kavaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 22, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je tacno 4 godine od kako nisi sa nama. http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=hvYzvf4-h14 Nismo te zaboravili i dalje si u nasim secanjma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Septembar 24, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru.Laka ti crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće! Ovo je zaista previše! Gine se svakodnevno.Nemam reči! Tuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2012 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pamticemo ga kao dobrog coveka. Inace malo je cimanje ovo kad vidim da je neko poginuo, ova crna hronika nije nimalo prijatna iako je to bilo pre 4 godine. Molim urednike foruma da pokrenu podtemu ili sta vec sa IN MEMORIAM naslovom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...