Aki 86 Napisano Septembar 23, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima, pocivaj u miru . :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Miko, bio sam veceras sa dr Zdravkom i kaze da ce sigurno biti obdukcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA I POCIVAJ U MIRU BRATE,DRUZE,PRIJATELJU...LJUBAVI....uvek cu te voleti! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GLISHA_TATTOO 1 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan TVOJE MASTILO CE ZAUVEK OSTATI POD NASOM KOZOM,U NASIM DUSAMA,TVOJE IME CEMO VECNO NOSITI NA USNAMA,ZIVECE TVOJ GLAS SA NAMA I POSLE NAS....... BRILIJANTAN MLADI COVEK,NASH DOBAR PRIJATELJ,TALENTOVAN CHOVEK SA VELIKIM NASLEDJEM IZA SEBE I BUDUSNOSCU...... SMRT ZA RIBE,MA BIO SI PRAVI!!!! VOLE TE BRATJA!!!! POSLEDNJI POZDRAV OD GLISHE I ROAD WOLVES!!!!!!!!!! JEZDI I GORE KAO STO SI DOLE,,,NE BRZE OD 3 MAHA.................GOVORIO JE :''DUSA VOLI''........ MOJ BRATE I TUTORE,ZBOGOM. KEEP ON RIDING ON A HIGHWAY TO HEAVEN MY BROTHER............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jutros sam se cuo sa Denisevim ocem u 7 sati,on dolazi danas pre podne u KG-u videcu se sa njim i znacu sve pojedinosti o sahrani. Obavesticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru i vozi sa andjelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan DENIS??? :o Uhhhhhhhh, ne verujem... Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti zivot!!! da ti jebem... :'( :'( :'( Au brate Denise... Losa godina za nas... pogresno mesto za nas... Laka ti zemlja... ljudino jedna... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Denisa nisam znao licno, ali sam citao njegove postove i divio se njegovom radu. Tuzno. Previse tuzno... Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam sedela u "Merkatoru" kada me je pozvao Fonza iz Nisa i rekao:"Ej, bebo, idi brzo do bolnice, Denis je imao udes, nadji ga i javi mi sta se desava..." Odmah sam krenula i pozvala Cofu iz Arhangela da mu kazem sta se desava i da odemo da "pojurimo" doktore. Kada smo stigli,isetali su nas od Urgentne, do sok-sobe, i na kraju smo ga nasli u hitnoj-hiruskoj...Bilo je kasno...Saopstili su nam da je preminuo.Nismo ga videli zivog. Pokusali su reanimaciju, ali nije moglo nista da se uradi.Bio je vec mrtav u putu od Batocine ka Kragujevcu... DENISE, laka ti crna zemlja i siroki putevi Gospodnji! Pamticemo te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fuck-the-sistem 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: basel Prijavi odgovor kao problematičan "ride hard...be free"................to je uvek govorio...tako je ziveo i umro :'( "od svih ptica najvise volim orlove, to mi je zastitni znak. a ti si moja sokolica..." to je jedna stara poruka koju mi je poslao.... sada si dobio krila brate moj......LETI VISOKO! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom Denise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5845 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom brate, vidimo se gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem! Ode nam jos jedan od najvecih bajkera koje sam poznavao. Nek ti je laka crna zemlja brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav.. bio si i ziveo si 1% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan E bre... :-\, neka te se Gospod seti u Carstvu Nebeskom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gordana 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Denise,neka te andjeli cuvaju :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tužno je... Poslednji pozdrav. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 24, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je u petak u 14 časova, Šabac, Novo groblje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan sad sam cuo i nemogu da verujem,secam se kao da je juce bilo kad su nas sisali u vojsci. pocivaj u miru brate moj... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne mogu da verujem... Počivaj u miru... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Septembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu duši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ne bitno da li sam nekoga licno znala ili ne, svaki put kad cujem da je neko nastradao sa motorom nesto mi zastane u grlu. Pocivaj u miru druze i neka te andjeli cuvaju. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8439 Napisano Septembar 24, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Koji je po redu nas brat da je poginuo na ovako "nevin nacin", vozio ok, lagano, imao opremu, iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...