<FOCUS> 69 Napisano Octobar 28, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazi i cenu. Boban sajle je jeftin citao sam na forumu, valjda su iste cene i kod Sinise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 2, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Covek i radnja za svaku preporuku!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim malo temu, jer zaslužuje. Bio sam kod čoveka, pre nekih mesec dana, i odradio sajle gasa za sinovljevog čopera. Popričao, onako, kao čovek sa čovekom (čije je bogatstvo u jednostavnosti). Sin je uspeo da nađe, nove, kožne rukavice za sebe ( xx...l veličine, koje, uz to i "dišu"). Siniša je, cenu rukavica, prilikom naplate smanjio (sam je rekao za popust, na pomenuti artikl i uradio korekciju cene). Hteli smo da kupimo i bisage, ali je, čovek, rekao da je bolje da doteramo "konja" i vidimo na licu mesta koji model će biti odgovarajući. Ovih dana ćemo da "nabacimo" bisage na "gvozdenog konja" i još po nešto. Sve, što je do sada, o njemu, napisano je tačno. Čovek i radnja za svaku preporuku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 11, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre neki dan kod coveka da vidim sta ima od opreme. Ima jeftinih ,skupih ,dobrih i losih stvari. Izdvojio bih tank torbe,bisage i rukavice kao solidan izbor i dobre cene. Sto se tice samog coveka sve pohvale za 10+++ Maksimalno korektan,ljubazan i iskren. Dobio sam na poklon materijal koji koristi za protektore kukova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam svratio , za manje od sat vremena sam izasao sa osmehom i popravljenom sajlom . Za svaku preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Od mene isto sve pohvale za Gradu, prošle godine hitna intervencija na sajli, kao i kupovina dosta dobrih komada opreme po korektnim cenama nekoliko puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li Sinisa radi subotom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 9, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim sebi, radi Sinisa do 13h subotom. Zavrsio danas sajlu kvacila kod njega za 750din, pola sata posla i gotovo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...