PECA1993 22 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CBF600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Potrebna mi je pomoc oko sredjivanja par stvari na ovom skuteru. Skuter sam uzeo pre par dana, osposobio sam ga u vozno stanje a sada treba da ga osposobim za prolazak tehnickog pregleda. Tu nailazim na dva problema: 1. Stop svetlo je stalno upaljeno kao da je stalno stisnuta kocnica, skidao sam zice sa buksni na prekidacu prednje kocnice i nista se ne promeni kada ih skinem. U slucaju da spojim te dve zice medjusobno da li ce onda da se deaktivira stop svetlo? Ne znam na kom principu radi prekidac, da li rastavlja kontakt ili spaja? Ne razumem se oko struje pa ne bih da prespojim nesto i da napravim haos, elektriku je tesko naci za ovaj skuter, barem mehanika pase od suzukija address 50. Ovo je slika zica sto sam skidao Shared album - Peca 1993 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 2. Prekidac za davanje migavca u desnu stranu zeza i najradije bih zamenio ceo taj sklop ali ne mogu da nadjem deo. Da li zna neko jel moze deo od nekog drugog skutera? Taj deo je isti na svim Hyosung motorima tako da ako neko zna nekog ko je rastavio neki i prodaje ga u delove moze da mi posalje kontakt te osobe pa da se dogovorimo. Slika prekidaca Shared album - Peca 1993 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Peca 1993 - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Takodje stoji da ako neko ima majstora na Novom Beogradu koji moze/hoce sve ovo da sredi za neku normalnu cifru od par crvenih neka mi pusti njegov broj. Unapred hvala svima na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Mart 27, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj doktora za struju @Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA1993 22 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CBF600S Prijavi odgovor kao problematičan Super, zovem ga u ponedeljak, zivim dva bloka od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 28, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tesko meni... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...