Gordon15 0 Napisano Mart 25, 2021 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pročitao sam nekoliko tema na forumu za ovaj konkretno problem medjutim nisam mogao da nadjem odgovor, tj. ljudi su samo napisali da im je majstor "sredio" problem. Naime, motor ne prelazi 8 hiljada obrtaja ni u brzini ni u leru. Tipa prve tri brzine će vrititi do 8 hiljada već u četvrtoj će samo do 7 hiljada. Pročitao sam na forumu da može biti do akumulatora i kada sam provjerio YPVS ventil on se stvarno nije otvarao, onda sam zamjenio akumulator i ventil se otvarao medjutim nikakve razlike nisam primjestio i dalje nije nabijao obrtaje... Takođe sam zamjenio filter vazduha i nauljio ga uljem za filter, ali ništa. Još da napomenem da je prenos na motoru poprilično kratak na 4500-5000 obrtaja u šestoj ide 60 km/h. Evo i video kako YPVS radi: https://youtu.be/cdtG3bGG3Tk Motor inače solidno ide na 5500 obrtaja otvori ventil i povuče lijepo samo eto ako znate do čega je, tj. ako je neka "glupost" javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordon15 0 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem sam riješio kupovinom potpuno novog akumulatora (ovaj što sam probavao je bio od druga), pa ako neko ima DT/TDR da zna da ventil neće raditi bez akumulatora (okrenuće se kada se motor upali ali neće kada dodje u obrtaje). Medjutim imam jedan "mali" problem sa gumom, naime ne "nasjeda" dobro na felgu...Ako je neko ima sličan problem bio bih mu zahvalan da mi odgovori...Sve sam pokušao i nisam uspio da je naštimam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 8, 2021 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo naduvaj jako, slobodno na 3-4 bar, sama ce da iskoci i legne na mesto. Posle podesi pritisak gume po volji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...