ZoraNS 5803 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Due je napisao: Nekako moraš da shvatiš da ti ranac baš dobro stoji... Tako mi je i sin rekao da kad nabacim opremu i ranac izgedam bar 10 godina mlađi... Hvala svima na sugestijama! Probaću narednih dana da rešim ovaj slučaj i javiću vam šta je od toga uspelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi mi bez @N.F.S.. Sad cu i ja da kupim taj lepak u spreju i sa nekim sundjerom da oblozim kofer iznutra. Hvala Zoki na pokretanju teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 25, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas ovih dana premisljam da uradim neko tapaciranje na dnu kofera zbog tog lupkanja, dosao sam na ideju da cu za to koristiti onu pilates podlogu ili kako vec, ima ih u yisku, dechatlonu, kod kineza tipa sirine 60cm i duzine oko 2m cena je od 300-500 din, opkrojiti po obliku i fiksirati dupleks trakom na pojedinim mestima da je mogu lako skinuti zbog ciscenja Crna prostirka za pilates i rastezanje 100 (veličina S, 6,5 mm) - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Prostirka je namenjena za treninge jačanja i toniranja mišića. Prostirka je dizajnirana za srednje intenzivno vežbanje jednom sedmično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10649 Napisano Mart 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti Zoki rešenja! Iskrojiš manji deo, koliko ti treba za dno kofera, ostatak iskoristiš za vežbe pilatesa i toniranja mišića. Jbg ide leto... Promenio Mart 25, 2021 član bajker71 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Mart 25, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Na starom motoru je potrajao 6 godina,sundjer 5 mm i sintelan lepak.Mrezica ce da se iskruni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Women Reusable Invisible Self Adhesive Silicone Breast Nipple Cover Pasties Pad WWW.EBAY.COM Thru your clothes. These nipple. Once you put on nipple covers, you don't have to worry about your nipples showing. Pakage includes:Silicon Nipple Pad x 1 Pair(2 pieces total). Color :Nude. The covers are self adhesive, washable and reusable. Momci dajte malo mašte.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Mart 25, 2021 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Постоји решење зове се АРМАФЛЕКС самолепљив с једне стране а са друге боје сребрне или црне с тим сто је сребрна грубља има их у таблама, служе за облагање клима комора, канала за ваздух од поцинкованог лима цеви већег пречника итд. Било је у фирми ЕТАЖ у димитрија туцовића .Ја сам налепио метална врата од гараже изнутра и држи одлично пар година уназад. Има их у више дебљина , најбоље да узмеш најтању погледај на сајтовима за продају расхладне опреме и опреме за грејање . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ta izolacija sto sam naveo u prvim postovima, samo sto nisam znao kako se tacno zoveПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Mart 25, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tu uzeo neki decji balon na naduvavanje.. i kad zapakujem stvari, samo popunim balonom koliko treba.. Balon pritisne svuda i eto. Nemam kofer, nikad nisam probao, nije mi bliska ova problematika.. jedino bih gledao neki malo kvalitetniji, od deblje gume.. E, sad mi pade na pamet.. a oni jastuci za vrat kada se spava u autobusu? Naduvas ih koliko ti treba i kul.. oni mi deluju da nisu tanki, da ne bi bas odmah pukli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10649 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne može da nađe balone, kondome ima uvek pri ruci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bajker71 said: Ako ne može da nađe balone, kondome ima uvek pri ruci... ZOKI??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Mart 30, 2021 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan A da se te "sitnice" stave u neku torbicu pa onda u kofer ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Stvar koja je isto dobra za oblaganje iznutra a zvucice smesno, filc koji se postavlja ispod laminata ima malo debljih otp. 5 mm. Ima svuda da se nabavi a nije ni skup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...