MarkoniAlmighty 3 Napisano Mart 31, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma 'ebe me mrtvi fon, jedva pisem na njemu... Na jedan taster, ispise 10. Elem, upravo na ZR7, a ima i u bordo i sivoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoniAlmighty 3 Napisano Mart 31, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kupi telefon, sad su jeftiniSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 31, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan aj da ti prodamo telefon, trazis motor, kupis telefon, pa to je isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoniAlmighty 3 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, DeusExMachina je napisao: Ili nam se javljas iz buducnosti ili si mislio na ZR7. ER7 ne postoji Inace nije los predlog. I ja sam razmisljao o tom modelu (ZR7) ali sve koje sam vidjao su bili u svetloplavoj boji pa me je to odbilo. Izgleda se taj model pravio dominantno u toj boji posto ne znam da li sam ikada video neki koji je neke druge boje. Pre 13 sati, MarkoniAlmighty je napisao: Ma 'ebe me mrtvi fon, jedva pisem na njemu... Na jedan taster, ispise 10. Elem, upravo na ZR7, a ima i u bordo i sivoj boji. Pre 11 sati, mrmiki je napisao: aj da ti prodamo telefon, trazis motor, kupis telefon, pa to je isto Nema se para, sprema se kawa... :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Jun 30, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi samo da napisem da sam pre 5 6 dana pazario z750 2008. Motor mi bas prija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...