Brale 52 Napisano Decembar 23, 2021 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Meni ona folija što se lepi na unutrašnjost vizira radi pos'o. Samo je održavaj čistom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zika56 je napisao: Meni nikakav premaz nije izdtžao duže od dan ili dva (uglavnom slaba fajda bila od toga). setite se nekad je bio običan vizir ,antifog vizir sa fabričkim premazima i pinlok jako redak na najskuplim kacigama.E taj antifog je dolazio uglavnom na srednjem i višem cenovnom rangu i on drži oko jedne godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17347 Napisano Decembar 23, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, sasa ns 1 je napisao: setite se nekad je bio običan vizir ,antifog vizir sa fabričkim premazima i pinlok jako redak na najskuplim kacigama.E taj antifog je dolazio uglavnom na srednjem i višem cenovnom rangu i on drži oko jedne godine. Ja sam mislio na ove "premaze" koji su se kupovali na pumpama i prodavnicama auto delova i služili za šoferšajbne da ne magle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...