Fredi 4408 Napisano Mart 25, 2021 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti smeta sto nisi doplatio razliku u ceni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 25, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pare nisu problem, para ima. Jel si iscitao gornje komentare. Nisi ... Nece niko da sece plaseci se kidanja telefonskih kablova kojii su upetljani u grane kojima se ne moze prici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Mart 25, 2021 (promenjeno) Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kako znaš da nisam? Jesam. Napisao si ‚‚al kad je sumar dosao i video da se grane upetljale u tel kablove rekao da ga ne bi sekao ni za 300e." Da ste mu ponudili 350 možda bi sekao, ili obratili nadležnim da sklone kablove dok se ne iseče... Promenio Mart 25, 2021 član Fredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 25, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Dobio bi on i 400 jel bi toliko skupili svi iz okolnih dvorista. Nadlezne sluzbe nemaju nista sa tim, orah je nna privatnom posedu. Ovi iz telefonije rekose da to nije njihov problem dokle god su kablovi citavi. Ajd jos jedno pitanje pa idem na kafu, ceka me kommsinica iz trecrg ulaza. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Mart 25, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Da I ja sam pitao telecom ili kako li se vec zovu. Ne zanima ih kao ni gradsko zelenilo.Tako da resavas sam sve, kao I obicno u Srbistanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Mart 25, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, travelman said: Pare nisu problem, para ima. Jel si iscitao gornje komentare. Nisi ... Nece niko da sece plaseci se kidanja telefonskih kablova kojii su upetljani u grane kojima se ne moze prici. evo mogu ja za dva piva da spustim kablove i vratim posle secenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 25, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tice moze i gajba al prvo da sklopis dogovor sa čivavama koje cuvaju i zapišavaju bandere u drugim dvoristima gde treba da se banderišeš. Preko mog dvorista kablovi samo *lebde* u vazduhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Mart 25, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Navikao sam na kerove,ne smetaju mi,samo mi javite dan dva ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 25, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Eh da to tako ide odavno bi ja zakacio neku sajlu za kola i nocu po kijametu to iskidao pa nek se ovi iz telekoma jebu sa sve orajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти интересантан линк: https://m.facebook.com/groups/992176044297624/permalink/1809253932589827/?anchor_composer=false&ref=m_notif¬if_t=group_highlights можда помогне... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Mart 25, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ево ти интересантан линк:https://m.facebook.com/groups/992176044297624/permalink/1809253932589827/?anchor_composer=false&ref=m_notif¬if_t=group_highlights можда помогне...Hvala boki.64, bas cu im poslati poruku, ako su zainteresovani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 1, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno stablo I dalje.Cena po dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 23, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probam jos jednom da ponudim stablo. Za svaki dogovor sam.Sve sam rascistio, ostalo jos ono.Ide ispod svih cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano April 27, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U ovim nasim krajevima to moze da se proda, ali ko ce tamo da ide za jedan trupac. Ala sure vas tamo za to obaranje, alal vera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 27, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Vojvodina druze, ima se, moze se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 28, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...