zeljko_srb 8 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan drug i ja smo resili da prepravimo standardni fabricki auspuh, od GILERE ARIZONE 125. auspuh se maltene ne cuje na motoru. ali nije cilj da se dobije neki zvuk prodoran, jer je ipak to 125ccm. nego ono da bude lep zvuk, kulturan, a i pri tome ako je moguce da se ne promeni rad motora, ili samo da bude bolje, znaci da bolje poteze, ili da bolje ide... samo da ne bude gore od ovoga. ja sam zamislio, da odradim ovako. znaci kao sto sam radio na ctxu, slicno je. da taj deo veliki od auspuha, prepolovim na pola, uzduz, i povadim prigusivace sve iznutra, sigurno ih ima pun ..... i sigurno je zapuseno do jaja, em od ulja, em od svega ostalog, da to povadim napolje. i ocistim lepo, i zapalim prenerom, i zavarim na kraju. nije kompikovan poso. dalje. top. hmmm. posto je ovaj top negde sigurno oko 4kile. neznam zasto, a i gadan je. da li sme da se napravi drugi top, po ovakvom principu. normalno unutra se stavi staklene vune, lepo se sve na kraju ofarba, da lici kao na pravi kross auspuh... samo me brine da ne bude losije nego sto je bilo... znaci da ne bi motor losije vukao po raznim obrtajima ipak je o cvaja, matora.... sta kazete. bokilic, wice... ostali majstori, i ljudi koji znaju o ovome nesto korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa auspuhom od cvaje se netreba zajebavati,nasi motori mogu i bez auspuha al cvaje moraju imati dobro proracunat auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam da dvotaktni motori rade ne sasvim drugom principu... ali me zanima ako je neko radio nesto slicno... pa da vidim sta moze da se uradi po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam takvu giler i mnogo lepo ide, a mislim da i ne zelis da ide bolje iz prostog razloga sto se fabrika dovoljno potrudila po tom pitanju, a svako dodatno budzenje ne bi moglo da ide bolje, koliko bi moglo brzo da je sahrani. Na cvaji je svako budzenje neuporedivo veci rizik nego na 4t. Auspuh samo dobro ocistite i nazad na masinu, to bi ukratko bio moj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...