Arakis 6517 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im čast, ovo je vrhunska uvežbanost http://www.sendspace.com/file/8045cs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je prosto neverovatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan kakva uvezbanost ,svi ko jedan! neam reci ,mislim da bi se ja tako zakucao u nekog i cela predstava bi propala! ;D zaista fenomenalno brao Arakis! dje to nadje? XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Poslali mi drugari na mail Znaju da volim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja uvežbanost koju sam do sada videla,Genijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auh... zavrtelo mi se u glavi! Fenomenalno! Evo i online za one koje mrzi da skidaju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15367 Napisano Septembar 22, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan u bre ??? da je noviji snimak mislio bi da je montaza. ko ovima da pobegne? ja se u defileu cuvam sam sebe a vidi njih. bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Alal im vera.Samo,jel oni nisu imali nista pametnije da rade nego da vezbaju ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ni ovo nije lose (jes' da nisu motocikli u pitanju...) http://www.youtube.com/watch?v=SV29FnEBx4o&hl=en&fs=1&rel=0&border=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem kako je sve dobro organizovano i uskladjeno, STRAVA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...