bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom motoricu,nudi mi se ,keva ga nasla u nemackoj za neku sicu,neznam dali da je uznem... naravno treba uvoz itd,,nije ova sa snimka ali je takav model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Česi su sve puniji nemačkih fabrika, pa čak i nemaca koji svakodnevno prelaze da rade tamo. Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš. A kad podvučeš crtu jdina razlika u odnosu na BMW F650 je značka. Ja sam u jedno trenutku razmišljao o njihovom kruzeru. Ali cena za nov je previsoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj! pa keva ga placa,ja sam carinu,,,ona placa i prevoz da srbije ;D al dala mi foru sam 1 da biram ,nju ili neki drugi motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjao bas taj model, al kao sto rece pantah, nov je preskup bio, meni se skroz svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro izgleda. nije prevelik. zvuk je malo smesan, al to ces ti srediti... jedino neznam kakav je kvalitet... ako vidis da ti se isplati i svidja, uzimaj, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koja cena je u pitanju? Ali motor je ocajan u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan izgled je lep i privlacan a kvalitet i vozne osobine znak ? , a servis i delovi ? a i najjaci njegov adut agregat Rotax 650 nije za neku pohvalu... Sad ako je cena dobra t.j povoljna a ne smeta ti da predjes s Japanca na Cheha ;D a ti kupuj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan izgled je lep i privlacan a kvalitet i vozne osobine znak ? , a servis i delovi ? a i najjaci njegov adut agregat Rotax 650 nije za neku pohvalu... Sad ako je cena dobra t.j povoljna a ne smeta ti da predjes s Japanca na Cheha ;D a ti kupuj . pa gresis,i bmw ga nosi,jako dobar agregat i bas od bmw a....tako da si upravo pljunuo i bmw a,,,a smem dase kladim da si ga hvalio,,,,nije kao kod aprilije agregat nego je bas bas bmw ov.... znaci i bmw jw los ;D ;D ;D a sto si tice prelaza sa jednog na drugo...pa nesmeta mi,nebi mi smetalo i mz a da vozim,,,ja i onako jurim nekog oltajmera da se vozim,nisam srcem vezan ni za jedan model ili marku,,covek treba da proba sto vise motora,,20.000km,pa sledeci... covek vredi onoliko koliko poznaje razlicitih stvari u zivotu,,nikad 2xputa na isto mesto neidem na letovanje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa i milion kineskih motocikala koriste rotaks agregate koju koristi i yamaha 125 ybr,xt, pa se nisu na njima pokazali uopste dobri. Inace , ne volim jednocilindrase pa makar bili i bmw izrodi ;D . Ako se tebi isplati svidja kupi, pa ces nam ispricati iskustvo sa njim jer ces biti jedan od malobrojnih koji ga u ovim krajevima poseduje, a mozes i neku reportazu o njemu da napises , ali, otom - potom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e pa to da bmw ima los agrgat to kazi ovima sto voze bmw e,,,ja bih vise voleo da ima aprilijin rotax sa 5 ventila... a sto se xt a tice ...gresis, ;D ;D ;D a inace jawa je nekada drzala primat,,,ali komunizam je unisti,,,i japanci naravno.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KADA JE JAWA PRAVILA MOTORCIKLE, HONDA NIJE BILA NI U TESTISIMA, KAWASAKI JE PRAVIO MOTOKULTIVATORE, YAMAHA TAMBURICE, A SUZUKI NIŠTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i na istoj tehnologiji je ostala do danas kao Yugo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i na istoj tehnologiji je ostala do danas kao Yugo. ;D to je tacno... :-[ :-[ :-[ ali mozda sad pocinje i nesto dobro da pravi,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne lepotice iz 2001 god... ;D ;D ;D http://www.bikez.com/motorcycles/jawa_350_chopper_2001.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan i respect za stare dane slave http://www.motorcyclistonline.com/features/122_0306_coupes/photo_25.html , ali dali ce oni ponovo doci ??? ...tesko, pored ovolke konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan KADA JE JAWA PRAVILA MOTORCIKLE, HONDA NIJE BILA NI U TESTISIMA, KAWASAKI JE PRAVIO MOTOKULTIVATORE, YAMAHA TAMBURICE, A SUZUKI NIŠTA. A onda je neki inžinjer iz Jawe prešao u Suzuki i preneo svoja iskustva sa paralel twin agregata, te nastade čuvena suzukijeva GT serija dvotaktnih agregata... http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gt_250_1977.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš. A evo ga i ИЖ sa rotaksom 650 ccm iz 2006e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je kupio, meni ne izgleda lose, ima dobar motor... To je kao stara Skoda i nova Skoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan . Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš. A evo ga i ИЖ sa rotaksom 650 ccm iz 2006e Ma čim Rujke koriste Rotax, to mora da je dugotrajno i pouzdano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, nista joj ne fali. Ako je ta "sitnica" od para stvarno sitnica, uzmi je. Bar ces imati eksluzivitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kol'ko iznosi ta "sitnica"? 2, 3, 4 'iljadarke evrića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Septembar 22, 2008 MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mi se ne svidja na motoru je prednja maska ! A ovako ne sumnjam da je dobar motor Ako nije skup uzimaj,POGOTOVO AKO PLACA KEVA !!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što je džabe i Bogu je drago ;D Ja se ič ne bih razmišljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan keva placa naravno,,al ja imam i neke druge opcije koje ramatram,,,dal da carinim rt a...dal da uznem jawu,,,ili neki drugi ......mada mi se svidja jawa,,kosta ce me sam carina,,al posle od keve nema vise motor,,,pa sam sad mal u dilemi,,dal da mi uzne nesto drugo itd...mada gledao sam specifikacije,,,prilicno fina makina,delova ima,tako da se debelo razmisljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...