Jump to content

Moto Zajednica

jawa dakar 650

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

sta mislite o ovom motoricu,nudi mi se ,keva ga nasla u nemackoj za neku sicu,neznam dali da je uznem...

naravno treba uvoz itd,,nije ova sa snimka ali je takav model

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 204 postova

Česi su sve puniji nemačkih fabrika, pa čak i nemaca koji svakodnevno prelaze da rade tamo. Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš. A kad podvučeš crtu jdina razlika u odnosu na BMW F650 je značka.

Ja sam u jedno trenutku razmišljao o njihovom kruzeru. Ali cena za nov je previsoka.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Sve zavisi koja cena je u pitanju?

Ali motor je ocajan u svakom slucaju.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

izgled je lep i privlacan a kvalitet i vozne osobine znak ? , a servis i delovi ? a i najjaci njegov adut agregat Rotax 650 nije za neku pohvalu... Sad ako je cena dobra t.j povoljna  a ne smeta ti da predjes s Japanca  na Cheha  ;D a ti kupuj .

izgled je lep i privlacan a kvalitet i vozne osobine znak ? , a servis i delovi ? a i najjaci njegov adut agregat Rotax 650 nije za neku pohvalu... Sad ako je cena dobra t.j povoljna  a ne smeta ti da predjes s Japanca  na Cheha  ;D a ti kupuj .

pa gresis,i bmw ga nosi,jako dobar agregat i bas od bmw a....tako da si upravo pljunuo i bmw a,,,a smem dase kladim da si ga hvalio,,,,nije kao kod aprilije agregat nego je bas bas bmw ov....

znaci i bmw jw los  ;D ;D ;D

a sto si tice prelaza sa jednog na drugo...pa nesmeta mi,nebi mi smetalo i mz a da vozim,,,ja i onako jurim nekog oltajmera da se vozim,nisam srcem vezan ni za jedan model ili marku,,covek treba da proba sto vise motora,,20.000km,pa sledeci...

covek vredi onoliko koliko poznaje razlicitih stvari u zivotu,,nikad 2xputa na isto mesto neidem na letovanje,

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Pa i milion kineskih motocikala koriste rotaks agregate koju koristi i  yamaha 125  ybr,xt,  pa se nisu na njima pokazali uopste dobri. Inace , ne volim jednocilindrase pa makar bili i bmw izrodi  ;D .

Ako se tebi isplati svidja kupi, pa ces nam ispricati iskustvo sa njim jer ces biti jedan od malobrojnih koji ga u ovim krajevima poseduje, a mozes i neku reportazu o njemu da napises , ali, otom - potom ...  ;)

e pa to da bmw ima los agrgat to kazi ovima sto voze bmw e,,,ja bih vise voleo da ima aprilijin rotax sa 5 ventila... a sto se xt a tice ...gresis, ;D ;D ;D

a inace jawa je nekada drzala primat,,,ali komunizam je unisti,,,i japanci naravno.. ;D ;D ;D

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

KADA JE JAWA PRAVILA MOTORCIKLE, HONDA NIJE BILA NI U TESTISIMA, KAWASAKI JE PRAVIO MOTOKULTIVATORE, YAMAHA TAMBURICE, A SUZUKI NIŠTA.

A onda je neki inžinjer iz Jawe prešao u Suzuki i preneo svoja iskustva sa paralel twin agregata, te nastade čuvena suzukijeva GT serija dvotaktnih agregata...

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gt_250_1977.php

• Svrati ponekad, 156 postova

. Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš.

A evo ga i ИЖ sa rotaksom 650 ccm iz 2006e

1146952290.jpg

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

. Rotax je pouzdana mašina. Miriše na kombinaciju kao i Dacija Logan. Za male pare dobiješ igračku da te ne boli srce kuda ćeš da ga voziš.

A evo ga i ИЖ sa rotaksom 650 ccm iz 2006e

1146952290.jpg

Ma čim Rujke koriste Rotax, to mora da je dugotrajno i pouzdano ;)

• MK Obrenovac, 565 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Jedino sto mi se ne svidja na motoru je prednja maska ! A ovako ne sumnjam da je dobar motor

Ako nije skup uzimaj,POGOTOVO AKO PLACA KEVA !!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

keva placa naravno,,al ja imam i neke druge opcije koje ramatram,,,dal da carinim rt a...dal da uznem jawu,,,ili neki drugi ......mada mi se svidja jawa,,kosta ce me sam carina,,al posle od keve nema vise motor,,,pa sam sad mal u dilemi,,dal da mi uzne nesto drugo itd...mada gledao sam specifikacije,,,prilicno fina makina,delova ima,tako da se debelo razmisljam..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja