Jump to content

Moto Zajednica

Vrele Gume-NOVOST

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 186 postova

Upravo odgledah Vrele Gume,i videh CAN-AM novitet evo par slika...samo znam da je premijera ove grdosije oktobar-novembar,a cena će biti,kako najavljuju između 17 000-19 000 eura.Evo par fotki  (izvinjavam se sto su lošijeg kvaliteta,pošto je slikano mobilnim telefonom ta televizor)

post-2411-12879005342285_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2265 postova

Gledao sam o njemu. Zanimljiva sprava, mada mislim da za te novce ima i interesantnijih.

Licno bi pre pazario ATV za igracku, mada ko zna, treba provozati i videti kako to izgleda u voznji.

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Kinroad 250-16

Kada su u pitanju tricikli, meni mnogo vise prija varijanta sa dva tocka pozadi, a ne spreda. A ubedljivo najimpresivniji mi je bio Carver, prikazan i u emisiji Top Gear. Koliko se secam, 115 milja na sat, zastita od vremenskih prilika i nadasve impresivno tiltovanje (http://www.carver-worldwide.com/Photo_Album/photo.asp?S_ID=28&A_ID=42&nc=1).

No, moje misljenje je da noviteti ne mogu biti losi, jer konkurencija radja nove ideje i spusta cene. Bar u teoriji. ;)

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Meni se bash svidja. Sigurno da nije osecaj kao na motoru i da ne mozhe da zameni motor ali mislim da mu svrha nije da zameni motocikl vec da pruzhi poseban vid zabave za onog ko ima da plati, naravno. Ja bih ovo vrlo rado vozio pored motora.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Meni je bzvz, kao trajk okrenut naopako.

Ali je verovatno stabilniji od običnog trajka, zbog ova dva točka napred. Nešto kao MP3.

A najbolja je bila izjava komentatorke:Sigurno ima dosta motorista kojima SU DOJADILI dva točka,bez obzira na brzinu,na takav stil vožnje,kojim će se svideti OVO vozilo,u kome će zasigurno uživati...MA DAJ  ::) ::)::)

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

A najbolja je bila izjava komentatorke:Sigurno ima dosta motorista kojima SU DOJADILI dva točka,bez obzira na brzinu,na takav stil vožnje,kojim će se svideti OVO vozilo,u kome će zasigurno uživati.

Vule, ta se sigurno nije vozila na motoru. Ako ti odgovara po godištu, pod hitno da ideš u redakciju i provozaš je jedan krug da shvati šta su motori  ;D Nema ta tri ili četiri točka koja bi iz zamenila  ;D ;D ;D

A najbolja je bila izjava komentatorke:Sigurno ima dosta motorista kojima SU DOJADILI dva točka,bez obzira na brzinu,na takav stil vožnje,kojim će se svideti OVO vozilo,u kome će zasigurno uživati.

Vule, ta se sigurno nije vozila na motoru. Ako ti odgovara po godištu, pod hitno da ideš u redakciju i provozaš je jedan krug da shvati šta su motori  ;D Nema ta tri ili četiri točka koja bi iz zamenila  ;D ;D ;D

ma moj je kalibar...e hebeš mi mater,odo sad sa ovako ćelavim gumama da je navatam...al sam izgoreo kad sam čuo komentar.... ::) ::) IJAOOOOOOOOO

• U prolazu, 38 postova

E gledala sam i ja Vrele gume bas zbog najave ovog naopakog tricikla. Zanimilo me po kom terenu se ovo vozi. Naravno kao sto sam predpostavila samo po tvrdoj i ravnoj podlozi tj. asfaltu. Samo nek se prave bice niza cena ostalima pa ko voli( i moze) nek izvoli.

E vule nemoj da te kazem kod ane ;Dpa od on line svadbe nece biti nista. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja