acim 766 Napisano Septembar 19, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Motor i dalje ima stari agregat LC4, ali ovoga puta sa elektronskim ubrizgavanjem, što je dovelo do manje potrošnje goriva i smanjenja emisije štetnih gasova, kao i obično, ali je i pojačalo agregat na 62 KS. Zbog jačeg motora, poboljšano je i ogibljenje, ali i olakšan ram i modernizovani instrumenti. Ovaj KTM će fabrički nositi Pirelli MT 21 gume. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/ktm/2009-ktm-690-enduro-r-ar64037.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan uuufff sta bi dao za njega :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan uuufff sta bi dao za njega :) Za početak možeš 8,950 eura za model od ove godine u ProMoto centru ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je R verzija, ona je malo skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još slika nekoliko KTM-ovih modela za narednu godinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi ih posedovo ;D Uff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeeWolf82 0 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan KTM ... motor mojih snova !!! Imacu ga kad - tad .... moje , moje , moje .... samo mojeeeeEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Taman ovih dana nesto trazimo neke podatke o 690... Moze li neko pouzdano reci kapacitet rezervoara i potrosnu!?!? Imamo neke sumnjive podatke koji nam se nikako ne slazu, pa mozda neko zna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Taman ovih dana nesto trazimo neke podatke o 690... Moze li neko pouzdano reci kapacitet rezervoara i potrosnu!?!? Potrošnja je kod njega nebitna stvar, to je motor za uživanje, a da li se može uživati sa 5 litara, teško... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taman ovih dana nesto trazimo neke podatke o 690... Moze li neko pouzdano reci kapacitet rezervoara i potrosnu!?!? Potrošnja je kod njega nebitna stvar, to je motor za uživanje, a da li se može uživati sa 5 litara, teško... Tako je kolega, sto je vise potrosio LEPSE SI SE VOZIO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rallye-tenere.net/KTM690.htm da se useres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mu nabili far,koriste svaki gram radi ustete na tezini... http://www.rallye-tenere.net/KTM690.htm da se useres Cudno je da sci voze ktm 690,Meoni je 2002 debitovao na 950 v-twin motoru, na njemu je i okoncao svoj zivot... Izgleda da se nije pokazao najbolje (ktm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije njega ubio ktm ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Cudno je da sci voze ktm 690,Meoni je 2002 debitovao na 950 v-twin motoru, na njemu je i okoncao svoj zivot... Izgleda da se nije pokazao najbolje (ktm) Zašto je čudno da svi voze 690 ? Pa to je jedini dostupan serijski profi rallye motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Cudno je da sci voze ktm 690,Meoni je 2002 debitovao na 950 v-twin motoru, na njemu je i okoncao svoj zivot... Izgleda da se nije pokazao najbolje (ktm) Zašto je čudno da svi voze 690 ? Pa to je jedini dostupan serijski profi rallye motocikl. Mislim CUDNO zato sto je izbacen 950 za Dakar,ali ga ocigledno nema ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim CUDNO zato sto je izbacen 950 za Dakar,ali ga ocigledno nema ove godine... Nije ga bilo ni prošli put, tj. nema ga od promjene pravila da dvocilindrični motori ne smiju imati više od 450 ccm. Dakle, nema tu ništa čudno, pravila su sasvim jasna. Odnosi se na SP klasu, da li je u Marathon klasi tako, nisam siguran, al mislim da je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim CUDNO zato sto je izbacen 950 za Dakar,ali ga ocigledno nema ove godine... Nije ga bilo ni prošli put, tj. nema ga od promjene pravila da dvocilindrični motori ne smiju imati više od 450 ccm. Dakle, nema tu ništa čudno, pravila su sasvim jasna. Odnosi se na SP klasu, da li je u Marathon klasi tako, nisam siguran, al mislim da je. Nisam znao za to pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga bilo ni prošli put, tj. nema ga od promjene pravila da dvocilindrični motori ne smiju imati više od 450 ccm. Dakle, nema tu ništa čudno, pravila su sasvim jasna. Odnosi se na SP klasu, da li je u Marathon klasi tako, nisam siguran, al mislim da je. Koje godine je uvedeno ovo pravilo i zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam uvedeno je zbog velike brzine koju su ostvarivali, a ne sećam se tačno koje godine. Kasnije je i na motore manje zapremine uveden limit od 160 kmh, jer su i oni postali prilično brzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena ovog 690 KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam uvedeno je zbog velike brzine koju su ostvarivali, a ne sećam se tačno koje godine. Kasnije je i na motore manje zapremine uveden limit od 160 kmh, jer su i oni postali prilično brzi. Kakvi su ono manijaci, znaci terali bi ga oni i 300kmh po pustinji da moze :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ono manijaci, znaci terali bi ga oni i 300kmh po pustinji da moze :D Pokojni Meoni je vozio 950 reli preko 200 km/h, mislim da su mu jednom zabilježili čak 215 km/h ( vjerovatno gps-om ), a pokojni Sainct je uredno na singlu 660 navlačio i preko 180 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su ono manijaci, znaci terali bi ga oni i 300kmh po pustinji da moze :D Pokojni Meoni je vozio 950 reli preko 200 km/h, mislim da su mu jednom zabilježili čak 215 km/h ( vjerovatno gps-om ), a pokojni Sainct je uredno na singlu 660 navlačio i preko 180 km/h. To su stvarno ljudi koji imaju MUDA, ja samo kad pomislim nije mi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Motor i dalje ima stari agregat LC4, ali ovoga puta sa elektronskim ubrizgavanjem, što je dovelo do manje potrošnje goriva i smanjenja emisije štetnih gasova, kao i obično, ali je i pojačalo agregat na 62 KS. ... Motor nema stari LC4 agregat, vec potpuno novu masinu, nema nikakve veze sa starim LC4 i daleeeeko je to od samo razlike u ubrizgavanju goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...