acim 765 Napisano Septembar 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisan Ferrarijevim automobilima, izraelac Amir Glinik je odlučio da napravi motocikl repliku. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/ferrari-v4-motorcycle-concept-ar64058.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 19, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sta je to????? fuj,fuj,fuj! bolje da se ferari drzi automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i krajnje nepraktičan (imam utisak da se kao od šale ispada pri kočenju), ali ljudi vole da ubijaju vreme na razne načine, pa i pravljenjem čudnih motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 20, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a i uvek ce se naci neki indijanac ko ima toliko para da ne zna sta ce sa njima, i onda ce kupiti nesto ovako cisto da moze da kaze da ima ferari motor...bzvz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj jeste ruzan...al sa ovim su razuverili, 500 ccm , 75 konja!!! Meni je do dzadza!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisan Ferrarijevim automobilima, izraelac Amir Glinik je odlučio da napravi motocikl repliku. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/ferrari-v4-motorcycle-concept-ar64058.html aaaaa fujjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan kus sotono bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan San snova: lezis, a vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kus sotono bljakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Da je malo lepši,rekao bih da je odvratan... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, najozbiljnije.Ja bih ovo vozio bez ikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, najozbiljnije.Ja bih ovo vozio bez ikakvih problema Ja bas mislim da bi imao problema kad bi ovo vozio. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas mislim da bi imao problema kad bi ovo vozio. ;D ;D ;D Ljudi, a gde tu idu noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Niakd ovo ne bih vozio. Pre bih vozio mog kineza ali bi prepakovao motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je mravojed lep onda je lep i ovaj motor, koji je zapravo nalik na istoimenu životinju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odvratan jeste. ali mogu misliti kako to ide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, a gde tu idu noge? Aha, sad tek vidim tu malu plocicu dole... pa tu doslovno treba da se legne da bi se vozilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih iskreno receno rado vozio ovaj motor .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je neka sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Lici na one igrackice iz Kinder jaja, mada je mozda i Ferrari ovo radio u koperaciji sa Lego kockama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ma egzotika, bre... ;D cist primer egzibicionizma "sta bi bilo kad bi ferrari napravio motor...?" mozda jednog dana i bude. a tada ce mnogi od promeniti ovde misljenje izneseno misljenje, jer ce tako izgledati i mnogi drugi motori... he-he, sve u skladu sa vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_VAMPIRE 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pozarevac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Moguce moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma glupost ziva.Ne volim Ferari ni kao auto.Prvo malo vuku paznju na sebe sa Dzipom, sada sa motorom.....Sta je sledece? AVION...Nema motora dok ga mali zuti ne sastavi!!! (ne misli se na kineze ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jivi 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan meni licno vise lici na prevozno sredstvo za teletabise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hah na igrackice iz kinder jajeta, hehe isto mi je ruzan, ali to ide, juuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...