BorisJ 20 Napisano Mart 16, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Trenutno vozim Aprilu Pegaso 1995 650 CC i 35 kW. Služi me dobro ali sam odlučio da kupim neki malo noviji motor jer sam u prilici za tim, pa vam se ponovo obraćam da mi malo pomognete. Visok sam 189 cm i težak oko 104kg i gledam motore koji su mlađi od 2000. godišta i čija cena je maksimalno 2500€. Motori koje pratim na oglasima su sledeći: Suzuki GSF 650 bandit, Aprilia Pegaso 650 novije generacije, Kawasaki Kle, Kawasaki ZR7S, Yamaha Fazer itd. Znači enduro, naked ili touring varijanta mi odgovora. Motor mi prevashodno služi za švrćkanje po gradu ali planiram redovno da putujem pa mi treba pouzdan motor(zato i želim malo noviji da kupim) i udoban motor. Eto, ako možete da mi pomognete oko izbora bilo bi super a otvoren sam i za ponude ako neko od vas eventualno prodaje. Pri tome, u obzir ulazi bilo koji motor koji se uklapa u one koje sam gore naveo. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Pegaso 650ie 2004 god ja imam na prodaju.PozdravPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Mart 16, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Pegaso 650ie 2004 god ja imam na prodaju.PozdravPoslato sa DUB-LX1 pomoću TapatokaInteresuje me. Šta imate o motoruПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ti se i šaljem ti sve podatke i slike motora.PozdravPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...