riksha 114 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: Taj motor je mnogo malen I deluje mi da jeste, ali rekoh ipak da pitam. I Tenere i ova Transalp što si poslao su super zaista, ali mi je problem što to nema ko da mi pogleda na licu mesta a ja sam neiskusan u tom pogledu. Oni su mi rezervna varijanta. Za sad sam se nameračio na onog F650 GS Military. Čekam da mi odobre kredu pa da se sa čovekom dogovorim da ga gledam za vikend (u BG imam koga da vodim sa sobom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, riksha said: I deluje mi da jeste, ali rekoh ipak da pitam. I Tenere i ova Transalp što si poslao su super zaista, ali mi je problem što to nema ko da mi pogleda na licu mesta a ja sam neiskusan u tom pogledu. Oni su mi rezervna varijanta. Za sad sam se nameračio na onog F650 GS Military. Čekam da mi odobre kredu pa da se sa čovekom dogovorim da ga gledam za vikend (u BG imam koga da vodim sa sobom). Evo, ja mogu da ti pogledam bilo koji BMW F650GS koji je u BG, ako nadjes neku teneru, idemo @Bigor i ja da vidimo Naći će se nešto, ne sekiraj se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88idi pogledaj coveku onog unikatnog transalp-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Markone88 je napisao: Evo, ja mogu da ti pogledam bilo koji BMW F650GS koji je u BG, ako nadjes neku teneru, idemo @Bigor i ja da vidimo Naći će se nešto, ne sekiraj se Ma ne sekiram se.  Verovatno ću sutra ili u subotu za BG da pogledam ovaj F650 GS, pa ti svakako možeš da svratiš da pogledaš sa mnom. Ekstra pomoć je uvek dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2521 Napisano Mart 18, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5423 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Onaj bmw cs je najruzniji motor koji sam ikada video. A o velicini da ne pricamo. Ko keeway 125. trandza je ok, gledao sam je i ja, ima sta da se dotera na njoj oko tih plastika desno al je ok. Yoshimura izduv, verujem da se vrh cuje, fabricka boja, fabricki migavci, felne su extra ocuvane, gume su dobre, lanac i lancanik novi. Rekao bih da je i sediste fabricko. Nema puno dodataka, realno 1850e da mu das kes prodao bi sigurno. To sto je sjebano sa strane, otisao bih kod nekog ko radi nalepnice i lepo u istoj boji zalepio i da se sit navozas jos ojoj sa njom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve se slazem i za cenu koju da mu ponudis, samo moj savet nemoj mnogo da razmisljas, oticice brzo. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5423 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, x-man said: Sve se slazem i za cenu koju da mu ponudis, samo moj savet nemoj mnogo da razmisljas, oticice brzo. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Ima ga vec duze na oglasima, par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Vampa said: @Markone88idi pogledaj coveku onog unikatnog transalp-a Pa da me razvlaci vlasnik po avliji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ga gledao. Lepo izgeda osim par sitnica na plastici. Zapratio sam ga. A i ja sam naleteo na jedan zanimljiv oglas pa sam hteo da vas pitam šta mislite i o ovom modelu. BMW f 650 cs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW f 650 cs, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 70000 km, Ripanj. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Oba motora su dobra sa koliko toliko ,,normalnom" cenom, koji god mislim da nema greškePoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Mart 21, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Hvala svima na sugestijama, predlozima i pomoći. Hteo sam da vas obavestim da je juče kaparisan BMW F650 GS Military. Ako sve bude kako treba, za par dana će biti kod mene u dvorištu. Slike šaljem čim stigne. U buduće ću vas smatrati u drugim temama sa novim pitanjima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, riksha said: Kolege, Hvala svima na sugestijama, predlozima i pomoći. Hteo sam da vas obavestim da je juče kaparisan BMW F650 GS Military. Ako sve bude kako treba, za par dana će biti kod mene u dvorištu. Slike šaljem čim stigne. U buduće ću vas smatrati u drugim temama sa novim pitanjima. Oooooooooooooo čestitam. Moja sugestija je urodila plodom sa srećom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Markone88 je napisao: Oooooooooooooo čestitam. Moja sugestija je urodila plodom sa srećom pre 26 minuta, riksha je napisao: Kolege, Hvala svima na sugestijama, predlozima i pomoći. Hteo sam da vas obavestim da je juče kaparisan BMW F650 GS Military. Ako sve bude kako treba, za par dana će biti kod mene u dvorištu. Slike šaljem čim stigne. U buduće ću vas smatrati u drugim temama sa novim pitanjima. Ćestitam neka je sa srećom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Mart 21, 2021 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 15.3.2021. at 23:10, srbac je napisao: Aprilia Pegaso i BMW 650GS, nisu mali motori. Ni Super tenere 750 nije nešto visok. . KLE500 je tu od prilike kao Super tenere. TDM 900 ako dodaš još 500e. Mada TDM i enduro nemaju baš neke veze... Moja preporuka je F650GS. Troši 4 litre, a korman se može povisiti, sedište isto, fuzasteri se mogu pomeriti prema dole ... Čestitam !!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosdubocica 3 Napisano Mart 22, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Sprint Challenger, V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, riksha je napisao: Kolege, Hvala svima na sugestijama, predlozima i pomoći. Hteo sam da vas obavestim da je juče kaparisan BMW F650 GS Military. Ako sve bude kako treba, za par dana će biti kod mene u dvorištu. Slike šaljem čim stigne. U buduće ću vas smatrati u drugim temama sa novim pitanjima. Cestitam druze na prinovi i neka je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosdubocica 3 Napisano Mart 22, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Sprint Challenger, V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda transalp, 2002. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 70000 km, Klenak. Cena 2.650 € - Motori -... Da li neko zna malo vise o ovom Transalpu? Cini mi se da se dosta dugo prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 22, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @milosdubocica pa naravno da dugo stoji, kad čovek za 20 godina star motor, koji je u veoma zapuštenom estetskom stanju, traži 2650 evra. Gledajući slike, iz estetskog ugla, nisam našao ni jedan deo motora da je imalo iole očuvan... Kad su u dobrom stanju, TA650 za te pare odu za 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosdubocica 3 Napisano Mart 22, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Sprint Challenger, V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri primerci odu za 1h. Jurim vec duze vreme dobar primerak TA650 ali uvek zakasnim Ovaog sam zvao tel jer sam daleko od Sabca hvali ga kako je redovno odrzavan i da sem tih "malih" ogrebotina nema nikakvih mana. Cena 2550e ni makac kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milosdubocica je napisao: Honda transalp WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda transalp, 2002. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 70000 km, Klenak. Cena 2.650 € - Motori -... Da li neko zna malo vise o ovom Transalpu? Cini mi se da se dosta dugo prodaje. Stoji od leta 2020,ja sam ga dugo pratio i na kraju kupio sasvim drugi Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Mart 22, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, milosdubocica je napisao: Cestitam druze na prinovi i neka je sa srecom! Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno stigoh da vam se javim. Hvala svima još jednom na pomoći. Mašina je stigla u dvorište, registrovana. Stigla je i kaciga i vožnja je polako krenula. Evo i fotografija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...